Faina de arorut, 250 g, Fit Food [0107959760228]
Proprietati:
Planta (Maranta arundinacea) este originară din pădurile tropicale americane, din substraturi. Este utilizată și ca plantă ornamentală, dar este mai mult cunoscută din cauza făinii extrase din rădăcinile masive, cu conținut ridicat de amidon.
Conținut caloric relativ scăzut (357 de calorii în 100g făină), în plus față de necesarul zilnic de fibre, acoperă aproape 15%, foarte ușor de digerat, deci în mesele de regim poate juca un rol important. Marele avantaj al său este că e fără gluten, astfel și cei cu sensibilitate la gluten o pot consuma. Conținut de calciu considerabil (4% din necesarul zilnic) și conținut de mangan (23% din necesitățile de zi cu zi), dar cantități mici de fier și magneziu.
Ca amidon are mai multe avantaje. Efectul de amidon este eficient la temperaturi mai scăzute.
Îngroșarea de sosuri: se dizolvă 2-3 lingurițe într-o cană, cu puțină apă rece. Mâncarea o dați la o parte în farfurie, înclinați vasul un pic să se adune lichidul, apoi se amestecă în compoziția de arorut sau de apă. Se amestecă pe foc mediu până se îngroașă un pic, se agită și se strecoară în produsele alimentare pentru a se amesteca cu sosul și se servește.
Ingrediente:
faina de arorut
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica 348kcal/1477kj
Grasimi 0.1g
-din care saturate 0g
Carbohidrati 84.8g
-din care zaharuri 0g
Proteine 0.3g
Sare 0g
A se pastra in loc uscat si racoros.
Origine: Brazilia.
Prezentare:
250g
Faina de arorut 250 g Fit Food dieta si nutritie:dieta autoimuna (aip)..
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Faina de arorut, 250 g, Fit Food pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 09-04-2024