Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Alantoina activ cosmetic (M - 1107), 10 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414010266
Data expirarii: 01-07-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
4.50 RON
4 în stoc, acum 1 minut
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Alantoina activ cosmetic (M - 1107), 10 g, Mayam [6424414010266]

Cicatrizant, anti-iritant si reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gama larga de cosmetice, inclusiv cele pentru bebelusi si copii, datorita efectului de regenerare si sporire a confortului pielii.

Alantoina este o biocomponenta de origine vegetala. Inclusa in compozitii cosmetice este un factor de regenerare si reparare a pielii, contribuie la sinteza colagenului, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti. Alantoina se regasette in multe preparate cosmetice destinate atat adultilor cat si bebelusilor si copiilor, fiind potrivita inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate.

Ingrediente (INCI):
Allantoin

Proprietatile alantoinei:
- anti-iritant si calmant;
- epitelizant, cicatrizant;
- protejeaza pielea sensibila de factorii iritanti;
- stimuleaza reinnoirea celulelor pielii;
- keratolitic;
- accelereaza procesul de vindecare si restaurare cutanata;
- accelereaza regenerarea tesuturilor;

La ce va poate ajuta:
- alantoina iti aduce aportul benefic in mai toate preparatele cosmetice (care contin si apa) dedicate ingrijirii ti igienei pielii;
- ingrijirea pielii sensibile, delicate;
- calmarea si regenerarea pielii iritate, inclusiv in caz de iritatii de la scutece;
- calmarea pielii dupa epilare sau dupa ras;
- imbunatatirea comfortului ti calmarea pielii dupa expunerea la soare;
- imbunatatirea structurii pielii afectate de acnee, cicatrici ti arsuri;
- ameliorarea inflamatiilor cutanate;
- ingrijirea pielii in sezonul rece;
- ingrijirea si igiena parului, a scalpului afectat de matreata;

Cum se folosette in cosmetica:

- alantoina este un produs ce nu se folosette ca atare pe piele, doar ca ingredient inclus in preparate cosmetice;
- dozaj indicativ 0,1 - 2%;
- alantoina este solubila in apa pana la un dozaj de cel mult 0,5%;
- ca ingredient in prepararea cosmeticelor care contin si apa: emulsii, lotiuni, geluri, masti, deodorante, aftershave, produse de igiena;
- pentru o incorporare facila in geluri sau creme, este indicat sa se amestece in prealabil cu putina apa sau o parte din compozitie pana ce se formeaza o pasta omogena;
- in emulsii ti in compozitiile care se prepara prin incalzire, alantoina se include de regula la faza finala;
- se poate include si in sapunurile melt&pour.

Prezentare:

10 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza