Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de coacaze negre bio (M - 1055), 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Indisponibil
  • Dristor : Indisponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de coacaze negre bio (M - 1055), 10 ml, Mayam

Este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, recomandat in special pentru tenul matur, tern, pielea sensibila sau reactiva. Antioxidant si nutritiv, concentrat in substante cu efect rgenerator, revitalizant, antirid si anti-age.
Uleiul extras din semintele de coacaze negre este foarte bogat in acid gamma-linolenic, care nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu inca o serie de acizi grasi esentiali si vitamina E, are efecte regeneratoare, antioxidante si de echilibrare a functiilor tesutului cutanat. Uleiul de coacaze negre aduce beneficii in special pielii mature, devitalizate, deteriorate, imbatranite sau predispuse la riduri prematur.

Metoda de obtinere:

Extras CO2 din semintele de coacaze negre.
Despre extractia CO2 - este o metoda ecologica nepoluanta de inalta tehnologie, ce permite obtinerea unui randament superior presarii la rece si garanteaza puritatea maxima a extractului, nealterarea si nedeteriorarea elementelor plantei.

Caracteristici:

Lichid clar de culoare galben-verzui, vascozitate medie, miros caracteristic usor acidulat.

Proprietati:

- antirid, ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii;
- antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative si a daunelor radicalilor liberi;
- anti-age, contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii;
- regenerator si revitalizant;
- confera suplete si sporeste elasticitatea pielii;
- calmant si antiinflamator, ajuta la reducerea proceselor inflamatorii cutanate;
- atenueaza roseata si iritatiile pielii;
- contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii.

Recomandari:

- este un ulei potrivit pentru ingrijirea oricarui tip de ten;
- ingrijirea tenului matur, ridat, tern;
- in tratamente antirid preventiv si curativ;
- ingrijirea pielii lipsite de elasticitate;
- ingrijirea pielii afectate de iritatii, eczeme, roseata
- ingrijirea pielii din zona ochilor;
- ingrijirea pielii sensibile, fragile, reactive.

Mod de utilizare:

- este un ulei concentrat, de obicei nu se aplica pe piele ca atare;
- combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios;
- o picatura in doza zilnica de crema;
- ca ingredient in compozitii cosmetice, in dozaj de pana la 25%;
- in compozitii preparate prin emulsificare, se include la faza finala, la rece;
- ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, crema contu de ochi;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni sau balsamuri de ingrijire a pielii cu probleme.

Prezentare:
10 ml
Data ultimei actualizari: 30-07-2018

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza