Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014431
Data expirarii: 15-10-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Livrare la usa
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
Ridicare din pachetomat
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
15,00 RON
9 în stoc, acum 2 zile
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam [6424414014431]

Un ulei vegetal obtinut din pulpa boabelor de dafin, apreciat in cosmetica pentru proprietatile purifiante si regeneratoare. Este ingredientul de baza al renumitului sapun de Alep. Are actiune cicatrizanta, astringenta si antioxidanta.

A nu se confunda cu uleiul esential de dafin, uleiul din samburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin!

Prezentare:
ulei vascos, semi-solid, de culoare verde-maroniu, cu miros specific destul de puternic
Nota: la temperatura camerei este solidificat in flacon; inainte de folosire se poate plasa pe baie de apa calda pentru a se fluidifica

Pe piele:
are textura bogata, se absoarbe lent in piele dar nu lasa pelicula grasa

Ingrediente:

Laurus nobilis fruit oil

Proprietatile uleiului de dafin:
-bogat in compusi antiseptici si antiinflamatorii
-nutritiv, contine acizi grasi mono- si polinesaturati
-regenerator cutanat, favorizeaza cicatrizarea
-purifiant pentru piele, antibacterian
-astringent si antioxidant
-emolient, protejeaza pielea de deshidratare
-benefic pentru probleme cutanate
-purifianti calmant pentru scalp, antimatreata
-antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte
-este bun spumant in cadrul sapunurilor preparate prin metoda la rece.

La ce va poate ajuta:
-este potrivit pentru ingrijirea pielii afectate de iritatii, eczeme, psoriazis
-ingrijirea tenului acneic, problematic
-ingrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate
-util in caz de infectii cutanate, micoze, furunculi
-in caz de matreata, scalp iritat, par gras
-detensionarea muschilor si atenuarea durerilor reumatismale
-prepararea de sapun tip Alep (impreuna cu uleiul de masline)
-prepararea de sapunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme

Cum se foloseste in cosmetica:

-este un ulei concentrat in substante active, nu este indicata folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50%
-se poate folosi in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient in preparate cosmetice, in procent de cel mult 50%
-ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii si masti pentru ingrijirea tenului
-ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii si unguente pentru ingrijirea pielii corpului, mainilor si picioarelor
-prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare si reumatismale
-in compozitii preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include in faza grasa
-combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj
-ca ingredient pentru prepararea de creme si masti capilare, balsam de par
-ca ingredient pentru prepararea de sampoane solide si sapunuri CP
-se poate include in baza de crema si baza de balsam de par din oferta noastra, in procent de pana la 5%
-se poate include in bazele de sapun melt & pour in procent de pana la 4%

Instructiuni:
-a nu se utiliza pur pe piele - este un ulei concentrat in substante active si contine in mod natural cca. 1% ulei esential
-ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore inainte de aplicare
-a nu se utiliza aplicat in zona ochilor sau pe mucoase
-a nu se lasa la indemâna copiilor; a nu se ingera
-a nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee
-uz extern

Prezentare:
50 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 18-01-2022

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza