Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Pudra de Jujube, 100 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014882
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Indisponibil
  • Dristor : Indisponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Pudra de Jujube, 100 g, Mayam [6424414014882]

Pudra de Jujube (Sidr), este bogata in vitamina C, substante astringente si purifiante, amelioreaza diferite probleme cutanate, protejeaza culoarea parului vopsit. Este folosita pentru igiena si ingrijirea parului, calmarea mancarimilor scalpului si pielii, combaterea matretii si caderii parului.

Proprietati:
- este bogata in substante astringente si purifiante;
- contine saponoside, mucilagii si flavonoide;
- contine vitamina C;
- curata parul si scalpul in mod natural;
- infrumuseteaza podoaba capilara;
- combate matreata si caderea parului;
- protejeaza culoarea parului vopsit cu anumiti coloranti vegetali;
- calmeaza mancarimile pielii si scalpului;
- amelioreaza diferite probleme al pielii: eczeme, psoriazis, acnee.

Indicatii:
- este potrivit si aduce beneficii pentru orice tip de par;
- matreata, caderea parului, probleme ale scalpului;
- mancarimi ale pielii si scalpului;
- ten gras, acneic, cu pori dilatati sau cu imperfectiuni;
- piele afectata de eczeme, psoriazis, urticarie.

Mod de utilizare - Cosmetica:
- sub forma de masca pentru par, se amesteca cu apa calda in cantitate potrivita pentru a forma o pasta moale ce se aplica pe par si scalp, se maseaza putin, se lasa sa actioneze cca. 20 minute dupa care se clateste cu apa calduta din abundenta;
- sub forma de masca penru ten, se amesteca cu apa calda sau apa florala pentru formarea unei paste care se lasa sa actioneze pe ten cca. 10 minute, apoi se clateste;
- o jumatate de lingurita amestecata in portia de sampon pentru o spalare a parului;
- ca ingredient in formule de sampon uscat;
- amestecat cu alte pudre si ingrediente specifice, preparat cu apa calda si folosit ca sampon tip pasta (instant);
- preparat ca macerat apos de 10% timp de 24 ore; se poate folosi ca atare pe ten/scalp sub forma de lotiune sau se poate include in faza apoasa a unei emulsii/creme, in cleanser sau sampon (maceratul trebuie folosit imediat sau trebuie conservat si pastrat la frigider);
- preparat ca macerat uleios de 10% timp de 24-48 de ore, care se poate folosi ca atare ori amestecat cu alte uleiuri/active liposolubile sub forma unui ser capilar sau ca ingredient in faza uleioasa a unei emulsii.

Prezentare:
100 g
Data ultimei actualizari: 31-03-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza