Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Pudra de orez M-1348, 10 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414013816
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Indisponibil
  • Dristor : Indisponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Pudra de orez M-1348, 10 g, Mayam [6424414013816]

Pudra de orez a fost utilizata de gheise pentru albirea si matifierea pielii dar si pentru mascarea imperfectiunilor tenului. Pudra micronizata de orez este o pudra foarte fina obtinuta din bobul de orez integral decorticat, ce difera de faina de orez de uz alimentar care este doar macinata, are granulatie mai mare si este abraziva pentru piele.
Pudra micronizata de orez este folosita ca atare, ca baza sau ca ingredient cosmetic, apreciata pentru capacitatea de a imbunatati textura compozitiilor, ca agent absorbant de sebum si umezeala, si ca agent matifiant.

Compozitie:
Orez integral provenit din culturi ecologice, macinat si micronizat mecanic.

Proprietati:
- matifiant si absorbant;
- agent texturant si de ingrosare a compozitiilor cosmetice;
- baza pentru compozitii pudroase de machiaj, pentru pudre libere sau compacte;
- confera pileii un aspect neted, matasos, catifelat;
- insolubila in apa si uleiuri, se poate dispersa in medii uscate, apoase sau uleioase.

Mod de utilizare – Cosmetica:
- este un produs ce se poate aplica pe piele ca atare, util in special pentru tenul mixt/gras sau cu imperfectiuni;
- ca baza pentru pudre de fata si pudre parfumante de corp;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, fond de ten, farduri libere sau compacte, blush;
- se poate include si in formula deodorantelor;
- ca baza sau ca ingredient pentru prepararea sampoanelor uscate, potrivite indeosebi pentru parul si scalpul gras;
- dozaj indicativ: in creme, balsamuri, lotiuni, fond de ten 1-20%, in pudre, blush, farduri, sampon uscat sau deodorante 5-95%.

Prezentare:
10 g
Data ultimei actualizari: 31-03-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza