Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Vitamina E naturala uz cosmetic (M - 1189), 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414010563
Data expirarii: 01-09-2020
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
10.00 RON
42 în stoc, acum 5 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Disponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Vitamina E naturala uz cosmetic (M - 1189), 10 ml, Mayam [6424414010563]

Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular, activ antiage, antiinflamator, mentine hidratarea si elasticitatea pielii. Un adaos in uleiuri sau preparate ce contin ulei, prelungeste durata de conservare. Origine vegetala 100%.
Tocoferolul, sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare.
Practic ea poate fi inclusa in orice preparat cosmetic ce contine si uleiuri. Este foarte util in creme, lotiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc). Rolul vitaminei E este in principal de antioxidant.
Vitamina E este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.

Compozitie:

Concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta - α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale.
Grad cosmetic si farmaceutic, exclusiv natural.
Mixed tocopherol insemana ca are in compozitie toti cei patru izomeri de tocopherol, combinatia s-a dovedit mai activa si mai eficienta decat izomerii individuali.

Caracteristici:

Lichid uleios de vascozitate medie, poate prezenta unele aglomerari in mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic

Proprietati:
- antioxidant potent;
- antirid preventiv, antiage;
- elasticizant;
- calmant si antiinflamator;
- contribuie la mentinerea stratului hidro-lipidic al pielii;
- stabilizant de uleiuri si grasimi in compozitii (intarzie rancezirea);
- epitelizant, regenerant cutanat;
- previne imbatranirea prematura a pielii;
- protejeaza pielea de daunele generate de radicalii liberi si razele UV;
- promoveaza epitelizarea si activitatea enzimelor proprii ale pielii.

Recomandari:

- toate tipurile de produse pentru ingrijirea pielii (care contin si ulei);
- accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii;
- inainte si dupa expunerea la soare;
- produse de machiaj;
- masti, serumuri, tratamente pentru par;
- ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare;
- pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor;
- ca antioxidant in preparate ce contin si uleiuri, in special cele sensibile la oxidare.

Prezentare:
10 ml
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza