Bebe Tei - Site-ul este inchis momentan, revenim curind.

Cariere

Categorii

Catalog producători1614

Urmarire Colet

un serviciu LivrariOnline

0 produse în coș

Am deja cont

Ați uitat parola? Click aici

Sunt client nou

     

Ceara de albine purificata (M - 1173), 25 g, Mayam

Producător: MAYAM
Data expirării: 01 Nov 2018
Disponibil online si in: Farmacia Tei, bd-ul Lacul Tei, nr. 31-33

1 în stoc, acum 2 minute .

5,50 RON
Ingredient universal pentru prepararea de creme bogate si protectoare, balsamuri, rujuri sau lumanari. Confera consistenta si stabilitate. Varianta purificata este apreciata pentru faptul ca nu influenteaza culoarea compozitiilor.

Ceara provine din secretia albinelor pentru construirea stupilor si contine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine.
Este un ingredient natural folosit din vechime in produsele cosmetice, medicinale si pentru prepararea lumanarilor. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciata din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie formand un strat fin pe piele.
Ceara de albine contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica. Ceara de albine purificata, care prin filtrare si tratare termica devine alba si cu un miros mai putin pregnant fata de varianta galbena, da libertate la crearea compozitiilor fara influenta asupra culorii sau parfumului rezultat. Ideal prin urmare pentru crearea de creme, unguente, balsamuri cu textura frumoasa, rujuri si alte cosmetice decorative.
Pastile albe translucide ceroase, cu un usor miros de miere.

Ingrediente (INCI):
Cera alba.

Proprietatile cearei de albine:

- agent de ingrotare si texturare;
- crelte vascozitatea compozitiilor;
- filmogen, formeaza un strat fin ocluziv pe piele;
- agent durizant pentru stickuri;
- agent texturant pentru balsamuri si creme;
- stabilizant pentru emulsiilor;
- baza pentru lumanari;
- agent texturant si de intarire pentru sapunuri;
- co-emulsifiant.

Recomandari, aplicatii
- unguente si creme consistente;
- balsamuri de buze si rujuri;
- stickuri deodorante;
- creme protectoare;
- coldcreme;
- unguente filmogene;
- lumanari din ceara naturala;
- sapunuri M&P si CP.

Cum se folosette ceara de albine:

- inclus ca ingredient in compozitii cosmetice de ingrijire: creme, lotiuni, creme de protectie, incalzit pe baie de abur adaugat la faza uleioasa, concentratia uzuala 1 - 5%;
- in unguente, balsamuri, creme anhidre 1-10% prin incalzire;
- inclus ca ingredient in produse de machiaj: rujuri, rimel, balsam de buze, gloss de buze, 2-10%;
- inclus ca ingredient in prepararea de stickuri deodorante in concentratie de 5-10%;
- pentru formularea de unguente solide din uleiuri vegetale lichide;
- ca si co-emulsifiant alaturi de un emulsifiant pentru realizarea emulsiilor, 1-3%. Nu recomandam ceara de albine pentru emulsificare fara ajutorul unui alt emulsifiant;
- combinat cu alte ceruri (candelilla, carnauba) pentru formularea stickurilor si rujurilor.

Prezentare:
25 g
Nu există comentarii referitoare la acest produs.


Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat


Alte produse de la MAYAM


Alte produse din categoria Tratamente

Opinia dumneavoastră contează!

Site-ul Comenzi.FarmaciaTei.ro încearcă în permanență să păstreze acuratețea informațiilor prezentate. Totuși, este posibil ca informațiile prezentate pe această pagină să fie mai vechi sau inexacte, datorită schimbărilor efectuate de producător sau a altor condiții care nu stau în puterea noastră.
Așteptăm părerile și opiniile dumneavoastră pentru îmbunătățirea calității site-ului nostru!