Website-ul comenzi.farmaciatei.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe website-ul nostru. Vă informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi, cu atenție, și a înțelege conținutul Politicii privind utilizarea fisierelor Cookie. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, conform Politicii privind utilizarea fișierelor Cookie. Puteți modifica, în orice moment, setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica privind utilizarea fișierelor Cookie.


Am inteles

Bebe Tei - Site-ul este inchis momentan, revenim curind.

Categorii

Catalog producători1807

Urmarire Colet

un serviciu LivrariOnline

Proiectul FIV - “O Șansă Pentru Cuplurile Infertile”

Farmacia Tei este inscrisa in Proiectul FIV - “O Șansă Pentru Cuplurile Infertile”.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul ASSMB: http://fiv.assmb.ro/index.html

Va multumim!

0 produse în coș

Ulei de Jojoba (M - 1059), 50 ml, Mayam

Producător: MAYAM
Data expirării: 22 May 2020
Disponibilitate in locatii:
Farmacia Tei Depozit online - Disponibil
Farmacia Tei Barbu Vacarescu - Disponibil
Farmacia Tei Dristor - Disponibil
Farmacia Tei Plaza Romania - Indisponibil
Farmacia Tei ViVo! Constanta - Indisponibil
Disponibilitate in locatii:

43 în stoc, acum 7 minute .

13,00 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.
Are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel o compatibilitate deosebita cu pielea si parul. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa fiind potrivit pentru orice tip de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Sporeste vitalitatea, supletea si frumusetea parului.
Uleiul extras din semintele de jojoba este destul de diferit fata de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceara lichida. Patrunde in piele intr-un mod interesant si anume prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire.
Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele. Poate parea o contradicitie de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.

Metoda de obtinere:

Prin presare la rece a semintelor.

Caracteristici:

Lichid clar galbui, miros usor caracteristic, vascozitate medie.

Proprietati:

- protector al filmului hidrolipidic al pielii;
- protejeaza pielea de deshidratare;
- emolient si nutritiv in profunzime;
- mentine supletea si elasticitatea pileii;
- echilibrant al secretiei de sebum;
- catifeleaza si netezeste pielea;
- favorizeaza patrunderea principiilor active in piele.

Recomandari:
- este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de piele, a parului si unghiilor;
- ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat;
- imbunatatirea conditiei pielii uscate, deshidratate, devitalizate;
- ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor;
- mentinerea supletii si elasticitatii pielii;
- atenuarea ridurilor, intarzierea imbatranirii cutanate;
- ingrijirea si regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii;
- ingrijirea pielii din zona ochilor;
- pentru formularea compozitiilor de machiaj;
- hranirea si echilibrarea scalpului;
- infrumusetarea si netezirea firelor de par, ingrijirea parului casant, uscat sau deteriorat.

Mod de utilizare:
- este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau par;
- aplicat pur pe piele pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit;
- combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, pentru masaj facial sau corporal;
- ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp;
- ca baza pentru formularea compozitiilor de ingrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii, in special datorita similitudinii cu sebumul uman;
- nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si a cuticulelor;
- aplicat pe par ca atare sau ca ingredient pentru masti si creme capilare, balsam de par, ser pentru varfuri;
- ca baza pentru parfumuri uleioase;
- ca baza pentru facilitarea patrunderii in piele a principiilor active din alte ingrediente.

Prezentare:
50 ml
Nu există comentarii referitoare la acest produs.


Opinia dumneavoastră contează!

Site-ul Comenzi.FarmaciaTei.ro încearcă în permanență să păstreze acuratețea informațiilor prezentate. Totuși, este posibil ca informațiile prezentate pe această pagină să fie mai vechi sau inexacte, datorită schimbărilor efectuate de producător sau a altor condiții care nu stau în puterea noastră.
Așteptăm părerile și opiniile dumneavoastră pentru îmbunătățirea calității site-ului nostru!