Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Ulei de Jojoba spray, 100 ml, Trio Verde

Cod bare: 6424352000084
Data expirarii: 01-03-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
34.00 RON
5 în stoc, acum 28 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de Jojoba spray, 100 ml, Trio Verde [6424352000084]

Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din semintele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, cu utilizari variate in industria cosmetica. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasa o senzatie de catifelare dupa aplicare. Avand o compozitie si o structura asemanatoare sebumului, penetreaza rapid in piele facandu-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri.

Uleiul de Jojoba este un ingredient benefic in ingrijirea parului si a scalpului. Acesta ajuta la reglarea excesului de sebum si la fortifierea firul de par, oferindu-i volum, stralucire si vigoare. Poate fi un foarte bun demachiant natural, baza pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament in mentinerea frumusetii mainilor si sanatatii unghiilor.

Proprietati:

Emolient. Protector. Hranitor. Echilibrant. Catifelant.

Recomandari si intrebuintari:
Are un rol major in imbunatatirea elasticitatii si supletii pielii, omogenizindu-se perfect cu sebumul natural.Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorita puterii sale rapide de absorbtie.

Uleiul de jojoba este non-toxic, non-comedogenic si non-alergenic. Acest lucru inseamna ca nu va astupa porii si nu va provoca reactii alergice. De asemenea, nu este iritant, astfel incat poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. In plus, nu ofera senzatia de piele grasa atunci cand este aplicat pe tegumente, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de uleiuri.

Uleiul de jojoba contine mai multe tipuri de tocoferoli, intalniti in compozitia vitaminii E si a altor tipuri de minerale naturale. Vitamina E este cunoscuta pentru rolul sau pozitiv in mentinerea sanatatii pielii.

Uleiul de jojoba este recomandat si pentru masaj datorita rolului sau non-comedogenic deoarece impiedica aparitia comedoamelor. Totusi, pentru a se obtine un ulei alunecos pentru masaj, ar fi indicat sa se amestece cu un alt tip de ulei. Pielea masata cu uleiul de jojoba va fi mai fina, supla si va avea un aspect deosebit. Gratie proprietatilor lui emoliente, uleiul de jojoba poate fi aplicat dupa epilat pentru calmarea pielii iritate si sensibile.

Utilizare:

Pentru fata si corp:
Se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absorbtia uleiului.
Pentru par:
Se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

Ingrediente:

Ulei de jojoba virgin obtinut prin presare la rece, 100% natural. NU se foloseste niciun proces de rafinare chimica sau fizica.

Tara de origine: Israel


Prezentare:

100 ml

Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza