Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Trandafir de Damasc Absolute M-1332, 2 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414013588
Data expirarii: 01-10-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
38,50 RON
2 în stoc, acum 5 zile
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Stoc critic
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Trandafir de Damasc Absolute M-1332, 2 ml, Mayam [6424414013588]

O esenta fermecatoare, distincta si rafinata, cu un parfum unic, indispensabila in parfumerie. Un parfum floral de exceptie, pretios si captivant! Trandafirul, si cu atat mai mult extractul din trandafiri simbolizeaza esenta feminitatii, iubirea si armonia.
Unul dintre cele mai apreciate specii de trandafiri utilizate in cosmetica si parfumerie este Trandafirul de Damasc. Acesta difera de speciile centifolia, gallica sau moschata, atat prin miros si actiune cat si prin costul productiei. Esenta de trandafiri a fost si este folosita de cei mai renumiti producatori de parfum din lume, indeosebi de parfumierii din Franta.

Metoda de obtinere:
Prin extractie cu alcool din concretul de trandafiri, urmata de evaporarea alcoolului

Caracteristici:
Lichid cu vascozitate redusa, culoare oranj.
Solubil in alcool, dispersabil in uleiuri si emulsii, insolubil in apa

Descriere olfactiva:
Miros specific floral, intens, bogat

Mod de utilizare:
Parfumerie:
- absolutul de trandafiri este o materie prima des regasita in parfumurile celebre si are un miros cautat;
- confera compozitiilor parfumante o nota distincta, specifica;
- se poate folosi ca unic ingredient parfumant, se obtine astfel un parfum ”soliflore”;
- se poate asocia cu alte uleiuri esentiale si absolute pentru a formula parfumuri ”buchet floral” sau alte tipuri;
- se potriveste indeosebi pentru formularea parfumurilor feminine;
- se poate asocia cu esente de: violete, lacramioare, liliac, vanilie, osmanthus, iasomie, tonka si cu esente fructate in general;
- dozaj indicativ: 0.1% pana la 5%;
- se pot prepara parfumuri si ape de toaleta in baza de alcool, parfumuri in baza uleioasa, parfumuri solide (concrete).

Cosmetica:
- cu absolutul de trandafiri se pot parfuma felurite compozitii cosmetice;
- dozaj indicativ: 0.05-0.5%;
- ca esenta parfumanta in creme de zi sau de noapte, seruri uleioase, uleiuri faciale, creme si unturi de corp.

Aromaterapie:
- armonizant psiho-emotional;
- este recunoscut pentru proprietatile afrodisiace, este de ajutor in caz de frigiditate, libidou scazut;
- ajuta in caz de lipsa de incredere;
- are un efect de stimulare a starii de bine;
- induce o stare de relaxare si de optimism;
- folosit sub forma de ulei de masaj, 1-2 picaturi diluate in ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale, in zona chakrelor sau a plexului solar.

Prezentare:
2 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 27-11-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza