Termeni si Conditii de utilizare

1. Introducere

1.1. Acest website este administrat și întreținut de SC FARMACIA TEI SRL și găzduit de serverele companiei C Solution SRL.

1.2. Drepturi de autor (Copyright): Întregul conținut al site-ului farmaciatei.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea farmaciatei.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul farmaciatei.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

1.3. Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor condiții de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document. SC FARMACIA TEI SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura "Condiții de utilizare" din meniul Informații Utile.

2. Legături

2.1. SC FARMACIA TEI SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

3. Limitări ale responsabilităților

3.1. SC FARMACIA TEI SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul farmaciatei.ro și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel.

3.2. SC FARMACIA TEI SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC FARMACIA TEI SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele farmaciatei.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

4. Mărci

4.1. SC FARMACIA TEI SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului farmaciatei.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

5. Accesul la site

5.1. Societatea SC FARMACIA TEI SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC FARMACIA TEI SRL, fară acordul scris al acesteia.

6. Comentarii, comunicări și alte date/informații

6.1. Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

6.2. SC FARMACIA TEI SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. SC FARMACIA TEI SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

6.3. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC FARMACIA TEI SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei SC FARMACIA TEI SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC FARMACIA TEI SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului farmaciatei.ro.

7. Securitatea informațiilor

7.1. Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea SC FARMACIA TEI SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

8. Parteneri

8.1. SC FARMACIA TEI SRL are contracte de revânzare (re-seller) cu reprezentanți importanți ai produselor prezente în farmaciile noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marcă sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

9. Declinarea responsabilității

9.1. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC FARMACIA TEI SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). SC FARMACIA TEI SRL înțelege importanța informațiilor prezentate în această pagină și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate. Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producătorul aduce modificări specificațiilor acestuia, fară a ne informa în prealabil.

9.2. SC FARMACIA TEI SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, SC FARMACIA TEI SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului.Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (2 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei SC FARMACIA TEI SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania SC FARMACIA TEI SRL, dar nu și alte despăgubiri. SC FARMACIA TEI SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

9.3. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

9.4. Valoarea maximă a obligațiilor companiei SC FARMACIA TEI SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de SC FARMACIA TEI SRL de la acest client.

10. Sugestii, reclamații și sesizări

10.1. Sugestiile, reclamații și sesizările pot fi transmise la adresa de email comenzi@farmaciatei.ro iar durata de răspuns în funcție de situația prezentată este de maxim 72 h lucrătoare. Vă recomandăm să citiți și informațiile din pagina de contact.

11. Returnarea produselor parafarmaceutice comandate

11.1. În afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris SC FARMACIA TEI SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

11.2. SC FARMACIA TEI SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate.

11.3. Informațiile detaliate se regasesc în pagina Returnare și garanție.

12. Returnarea produselor farmaceutice comandate

12.1. Produsele farmaceutice NU se pot returna.

13. Stocuri afișate pe site

13.1. Stocul afișat pe site în dreptul fiecărui produs reprezintă informații corelate cu stocul fizic din punctele de lucru SC FarmaciaTei SRL. Prețul afișat pe site în dreptul fiecărui produs este valabil doar pentru comenzile efectuate online, prețul din fiecare punct de lucru putând varia. Excepție fac produsele eliberate pe bază de rețetă, care nu se pot comanda online, pentru care prețul afișat este cel al punctului de lucru Farmacia Tei Barbu Văcărescu.

14. Condiții generale de achiziționare a produselor Non-farma afișate pe site

14.1. Clientul trebuie să fie înregistrat în contul creat pe site-ul Farmaciatei.ro.

14.2. Produsele selectate trebuie să fie disponibile în stocul online.

14.3. Cantitatea adăugată în coș nu trebuie să depășească maximul acceptat pentru achiziția produsului respectiv. Farmacia Tei are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, din acest motiv existând limitări la adăugarea produselor în coș. Limitarea este dinamică, nu este standard, astfel că pentru majoritatea produselor se pot adăuga în coșul de cumpărături maxim 10 bucăți, însă exista și produse pentru care limitarea este de maxim 3, 5, 6 bucăți pe comandă.

14.4. În momentul în care pentru un anumit produs este atinsă limita maximă, se va afișa pe ecran un mesaj de notificare în acest sens "Informare - cantitatea cerută depășește limita de maxim 3, 5, 6, 10 bucăți pe comandă"; Clientul trebuie să aleagă metoda de livrare disponibilă pentru produsele dorite. În descrierea produsului, există secțiunea de Opțiuni Livrare unde sunt prezentate variantele prin care pot fi livrate produsele: Livrabil în Pachetomat/Oficiile Poștei Române prin Poșta Panduri, Livrabil la ușă prin Livrarionline.ro, și/sau Ridicare de la ghișeu. Atenție, există pe site produse cu titlu de prezentare (preț și stoc) ce nu pot fi comandate pe site conform legislației în vigoare, acestea fiind medicamentele RX.

14.5. Datele introduse la adresa de livrare și adresa de facturare trebuie să fie corecte și complete.

14.6. Plata comenzii trebuie să fie efectuată online folosind un card Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard sau online în rate folosind un card Star BT. Comanda a cărei plată este finalizată cu succes are statusul Plata a fost autorizata și acesta este vizibil la secțiunea Comenzi din contul clientului. În cazul în care comanda are statusul Comanda a fost inregistrata in sistem înseamnă că plata nu a fost finalizată și poate fi reluată doar în primele 24 de ore de la plasare, din istoricul comenzii, de la secțiunea Informatii facturare. Comenzile nefinalizate în primele 24 de ore de la înregistrare expiră și nu mai pot fi achitate.

14.7. Pentru a oferi accesul la o piata corecta si specifica comertului cu amanuntul, SC FARMACIA TEI SRL poate restrictiona numarul de produse comandate/cumparate de un singur client. Astfel de limitari pot aparea in situatii precum, dar nelimitat la: clientul/cumparatorul comanda un numar semnificativ de produse identice si/sau plaseaza o comanda care poate fi evaluata ca fiind neserioasa (ex. cantitatea excede nevoii unui consumator mediu etc.) si/sau plaseaza mai multe comenzi pentru produse identice. Plasarea comenzilor avand comune oricare din aceste situatii conduce la anularea acestora fara nicio alta obligativitate din partea vanzatorului SC FARMACIA TEI SRL in afara de cea a restituirii sumei.

14.8. Metodele de livrare disponibile în formularul de comandă, termenele de procesare și livrare, dar și taxele de transport aferente acestora, sunt detaliate în pagina Transport si plata.

15. Condiții generale de achiziționare a Medicamentelor OTC afișate pe site

15.1. OTC-ul (Over the Counter) este un medicament care se poate elibera fără prescripţie medicală, dar nu inainte ca farmacistul să analizeze dacă pot exista anumite contraindicații specifice în cazul pacientului.

15.2. Pentru a putea plasa o comandă online, după adăugarea adresei de livrare/facturare, trebuie să completați FORMULARUL DE ANAMNEZĂ care înlocuieşte dialogul din farmacie, dintre pacient şi farmacist. Datele necesare sunt: nume, vârstă, sex, înălțime şi greutate actuală, tratamente curente, alergii, etc.. Ulterior plasării comenzii, formularul este analizat de către un farmacist, care poate confirma achiziția, sau poate anula comanda atunci când informațiile introduse de client în formular, nu permit achiziția. Pe parcursul analizării acestui formular, farmacistul poate cere date suplimentare clientului, prin adăugarea unui mesaj în istoricul comenzii, în contul de client. Atunci când farmacistul vă adresează o întrebare, primiți un email care vă înștiințează cu privire la acest aspect și trebuie să răspundeți adăugând un comentariu în comanda dvs.. Comanda intră în procesare doar după ce achiziția este confirmată de farmacist.

15.3. Conform prevederilor art. 32, alineat (1), lit c) si d) din Ordinul 444/2019, datele solicitate în formularul de anamneză sunt obligatorii.

15.4. În pagina medicamentului OTC, la Opțiuni Livrare, găsiți secțiunea informativă Alege Farmacia, unde puteți verifica ora sau data cea mai apropiată pentru ridicarea unei comenzi, însă după înregistrarea unei comenzi cu ridicare trebuie să așteptați notificarea (sms/email) conform căreia comanda este pregătită și poate fi ridicată.

15.5. Achiziția Medicamentelor OTC se poate realiza doar independent de produsele de tip non-farma, astfel, într-o comandă pot fi introduse doar medicamente OTC sau doar produse Non-farma, nu se pot plasa comenzi mixte. Achiziția unui medicament OTC este limitată la 10 buc/comandă.

15.6. Farmacia Tei poate livra medicamente OTC doar în Municipiile București și Constanța. Termenul de procesare și livrare, dar și taxa de transport aferentă metodei, este detaliată în pagina Transport si plata.

15.7. Informaţii detaliate despre Medicamentele OTC sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

15.8. Indiferent de tipul de achiziție (livrare/ridicare) medicamentele OTC nu pot fi returnate.

16. Notificări comenzi online

16.1. SC FARMACIA TEI SRL trimite notificări clienților pentru comenzile înregistrate pe site-ul Farmaciatei.ro, atât prin EMAIL(inbox/spam) cât și prin SMS de la numărul 1800 și de la "PlatiOnline", cu acordul acestora.

16.2. Notificările prin SMS nu permit răspuns, acestea sunt de tipul noreply (nu permit răspuns).

17. Greșeli de tipărire

17.1. SC FARMACIA TEI SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

18. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către SC FARMACIA TEI SRL

18.1. Numar de notificare la DataProtection: 20628.

18.2. Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul farmaciatei.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și a serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de SC FARMACIA TEI SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către SC FARMACIA TEI SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

19. Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

19.1. SC FARMACIA TEI SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

19.2. SC FARMACIA TEI SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

19.2.1. Cu acordul dumneavoastră;

19.2.2. Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;

19.2.3. În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC FARMACIA TEI SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;

19.2.4. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

19.2.4.1. este prevăzut într-o dispoziție legală;

19.2.4.2. protejează drepturile companiei SC FARMACIA TEI SRL sau companiilor afiliate;

19.2.4.3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

19.2.4.4. protejează siguranța individului sau siguranța publică;

19.2.4.5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;

19.2.4.6. în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de SC FARMACIA TEI SRL, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.

19.3. În cazul în care SC FARMACIA TEI SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care SC FARMACIA TEI SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul farmaciatei.ro.

20. Garanția produselor

20.1. Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de condiții de garanție de conformitate conform OUG 140/2021.

20.2. Pentru toate produsele care beneficiază de garanție (produsele de folosință îndelungată) veți primi certificat de garanție la livrarea produsului. Certificatul de garanție, imprimat pe hârtie, va însoți produsul în momentul livrării sau va fi generat pe orice alt suport durabil și poate fi trimis cumpărătorului pe adresa de email.

20.3. Certificatul de garanție conține elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare, modalitățile de asigurare a garanţiei - întreţinere, reparare, înlocuire și termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea și adresa vânzătorului şi ale unităţilor specializate de service care vor asigura reparația produsului.

20.4. În cazul în care un produs pe care l-ați achizionat de la noi prezintă defecțiuni în timpul garanției de conformitate rugam ne informați despre această situație la adresa de email comenzi@farmaciatei.ro. În urma primirii informării dumneavoastră noi vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situației reclamate.

21. Taxe suplimentare

21.1. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și poate fi achitat doar online.

21.2. SC FarmaciaTei SRL percepe o taxă suplimentară clientului în cazul comenzilor cu ridicare din farmacie, aceasta fiind o taxa standard în valoare de 0.50 lei TVA inclus, reprezentand costul pungilor eco folosite la impachetarea comenzii.

21.3. SC FarmaciaTei SRL percepe o taxă suplimentară clientului persoană juridică, denumită în formularul de comandă Taxă de procesare și ambalare comandă, aceasta fiind o taxa standard în valoare de 15.00 lei, TVA inclus.

21.4. Pentru orice altă taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la comenzi@farmaciatei.ro.

22. Voucher

22.1. Voucherul poate fi utilizat într-o singură sesiune de cumpărături (tranzacție), integral sau parțial, cu respectarea tuturor condițiilor existente la data acordării sale, și cu respectarea perioadei menționate în fiecare concurs/campanie.

22.2. Voucherul poate fi utilizat pentru achiziționarea unuia sau mai multor produse. 

22.3. În cazul în care achiziția nu este acoperită în întregime de Voucher, pentru diferența rezultată poate fi utilizată metoda de plată online cu cardul pentru a finaliza achiziția. 

22.4. În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decât valoarea voucherului, utilizatorul acestuia nu este îndreptățit la primirea restului, în nici un mod, diferență fiind pierduta.

22.5. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani/răscumpărat, nefiind permisă în nicio situație eliberarea de numerar reprezentând contravaloare voucher, total sau parțial și nici restituire valoare în cont (la achiziţiile cu voucher nu se oferă rest/nu se returnează valoarea în cont). 

22.6. Produsele achiziţionate cu Voucher castigat la concursuri/campanii/evenimente ale Organizatorului nu pot fi returnate, cu excepția cazurilor legale de neconformitate.

22.7. Voucherele nu se pot cumula pentru achitarea unei comenzi.

23. Condiții legale

23.1. Site-ul farmaciatei.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

24. Dispute și conflicte

24.1. Orice conflict apărut între SC FARMACIA TEI SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

25. Dispoziții finale

25.1. Comenzile pentru produse non-farma sau medicamente OTC (ridicare/livrare) înregistrate pe site-ul farmaciatei.ro nu pot fi cumulate sau modificate (adăugare/eliminare produs, modificare metodă de livrare, date de facturare, etc.), iar clientul este informat de acest aspect pe parcursul formularului de comandă, atât în coșul de cumpărături cât și în pagina de revizuire a comenzii, înainte de a efectua plata.

25.2. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

25.3. Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.

25.4. Pentru răspunsuri la situațiile cel mai des întâlnite vă invităm să consultați paginile de Întrebări Frecvente și Cum Comand unde sunt detaliați pașii necesari plasării unei comenzi. De asemenea, va rugăm să aveți în vedere anunțurile afișate pe prima pagină a site-ului.


Data ultimei actualizări: 04 Decembrie 2023

Vezi Politica de confidentialitate date personale