Despre noi

Din 1992, cu pasiune pentru profesia de farmacist și din dragoste pentru oameni!
Pionieri ai e-commerce-ului pe segmentul de farmacii online si ai conceptului de farmacii de dimensiuni mari, in Romania.

Pasiune și dragoste! Două cuvinte ce înglobează perfect rețeta după care ne ghidăm, la care adăugăm experiența bogată, acumulată începând cu anul 1992, legăturile strânse cu principalii furnizori de pe piață, și nu în ultimul rând, loialitatea clienților noștri. Acești factori au făcut ca Farmaciatei.ro să fie acum lider de piață în sectorul pe care îl ocupă în online.

Am mizat pe varietate încă de la început. Astfel, FarmaciaTei.ro oferă în acest moment peste 35.000 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, dorind să acopere cât mai multe din nevoile dumneavoastră.

Pentru a simplifica procesul de comandă şi a-l apropia cât mai mult de dorinţele şi nevoile clienţilor noştri, am creat parteneriatul cu Livrarionline.ro și Poștapanduri.ro, ce ne oferă posibilitatea de a livra produsele atât la ușă cât și în puncte de livrare de tip Pachetomat®. Astfel, în funcție de alegerea clientului, coletele pot fi livrate direct la domiciliu sau în pachetomatul ales atunci când plasează comanda. De asemenea, clientul are la dispoziție pe site opțiunea de a ridica produsele comandate de la ghișeele online existente în Farmacia Tei Barbu Văcărescu, Farmacia Tei Rahova și Farmacia Tei Dristor.

În ceea ce privește sistemul de plată, prin parteneriatul cu PlatiOnline.ro oferim posibilitatea clienţilor noştri de a achita online, în condiţii de maximă siguranţă, folosind un card bancar Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro.

Pentru orice detalii sau sugestii ne puteţi contacta prin e-mail la adresa comenzi@farmaciatei.ro

Date de contact - Comenzi şi facturare

S.C. Farmacia Tei S.R.L.

Punct de lucru/punct de ridicare comenzi online:

Sediul social:

Bulevardul Lacul Tei, nr. 56, Bl. 19A, Sector 2, Bucureşti

Date fiscale:

    C.U.I.: RO 9417
    Nr. Registrul Comerţului: J40/2040/1992
    Contact - e-mail: comenzi@farmaciatei.ro.

Vezi Politica de confidentialitate date personale