Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei esential Brad (M - 1382), 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014295
Data expirarii: 15-10-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12.4 RON
16.50 RON
5 în stoc, acum 44 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esential Brad (M - 1382), 10 ml, Mayam [6424414014295]

Uleiul esential de brad este un ulei foarte placut, pozitivant si tonifiant, cu o sfera larga de aplicatii ce includ suportul sistemului respirator si nervos, improspatarea aerului, ameliorarea problemelor osteo-articulare.
Extras din ramurile unei specii de brad originar in Canada, uleiul esential de brad balsamic este foarte apreciat datorita parfumului sau agreabil, proaspat, ce miroase ca bradul de Craciun. Alaturi de beneficiile olfactive, acest ulei esential este folosit si pentru ameliorarea unor afectiuni ale cailor respiratorii, atenuarea durerilor reumatismale, a crampelor si a contractiilor musculare precum si sub forma de aromaterapie ca stimulator, tonic si pozitivant.

Metoda de obtinere:
Prin distilare cu aburi - din ramuri.

Descrierea olfaciva:
Miros balsamic, dulce, proaspat.

Proprietati:
- rubefiant, incalzitor;
- tonic si stimulator general;
- antiseptic respirator;
- usor antiinflamator si antalgic;
- parfumant placut.

Recomandari:
- improspatarea si parfumarea aerului, crearea unei atmosfere placute;
- crearea odorizantelor de camera si a lumanarilor parfumate, in special cu ocazia sarbatorilor de iarna;
- parfumarea unor compozitii cosmetice si a sarurilor de baie;
- adjuvant in bronsite, raceli, rinite, sinuzite;
- suportul sistemului muscular si osteo-articular.

Mod de utilizare:
- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie;
- dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice 0,5-2% iar pentru aplicatii locale, parfumare, saruri de baie sau lumanari, dozaj pana la 10%;
- diluat in ulei vegetal, sub forma de masaj pentru incalzirea musculaturii inainte de efort;
- diluat in ulei vegetal sau ca ingredient pentru creme, balsamuri sau geluri cu aplicatii osteo-articulare;
- ca ingredient pentru prepararea de saruri de baie, simplu sau combinat cu alte esente;
- combinat cu ulei esential de portocala si/sau scortisoara pentru lumanari, odorizante sau difuzare in incaperi, de Craciun;
- ca esenta parfumanta pentru parfumuri si produse de toaleta;
- difuzat in aer simplu sau combinat cu alte esente, ca suport pentru probleme respiratorii si pentru crearea unei atmosfere optimiste.

Prezentare:
10 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 21-10-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza