Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei esential pur de morcov salbatic, 5 ml, M-1037, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011102
Data expirarii: 01-07-2023
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
10,00 RON
4 în stoc, acum 11 ore
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Dristor : Indisponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esential pur de morcov salbatic, 5 ml, M-1037, Mayam [6424414011102]

Obținut prin distilarea semințelor, uleiul esențial de morcov este un ingredient de luat în seamă pentru majoritatea compozițiilor cosmetice dedicate îngrijirii tenului, datorită capacității sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate.
Conținutul bogat în carotol îl face, de asemenea o opțiune bună pentru aplicații care ajută la vindecarea pielii deteriorate.
Cu proprietățile de rejuvenare și de stimulare a creșterii noilor celule, uleiul esențial de morcov poate fi un ajutor de nădejde în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Proprietățile uleiului esențial de morcov

  • Antirid de excepție
  • Regenerator celular
  • Revitalizant cutanat
  • Tonifiant cutanat
  • Reparator, cicatrizant
  • Depigmentar, în special pentru pete de bătrânețe

Recomandări, aplicații

  • Este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Îngrijirea pielii afectate de semnele îmbătrânirii
  • În compoziții cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reînnoire celulară
  • Revitalizarea tenului tern, obosit, palid
  • Atenuarea petelor pigmentare
  • Îngrijirea pielii problematice, cuperoză, post-acnee, descuamări
  • Regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crăpături

Mod de utilizare în cosmetică

  • Este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • Ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, seruri de îngrijire și înfrumusețare a tenului
  • Ca ingredient în seruri și tratamente regeneratoare
  • Inclus în balsamuri și creme specifice pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, piele deteriorată

Date de siguranță, precauții în utilizare

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz cosmetic

Ingrediente (INCI): 
daucus carota seed oil

Prezentare:
5 ml


Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 28-11-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza