Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Faina de Konjac, 100 g, NoCarb Noodle

Cod bare: 795976022377
Data expirarii: 01-11-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
26.00 RON
14 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Disponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Faina de Konjac, 100 g, NoCarb Noodle [0795976022377]

Konjac este o radacina comestibila a unui arbore asiatic cu acelasi nume. Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape ca nu are calorii si absoarbe pana la 100 de ori greutatea sa in apa (de 70 de ori mai mult decat taratele de ovaz). Konjac este, asadar, un aliment ideal care ne satura fara sa ne aduca prea multe calorii!

In plus fata de senzatia de satietate, konjac scade glicemia si colesterolul pentru ca fibrele glucomannan absorb apa in mod eficient in tractul digestiv si scad absorbtia de carbohidrati. Puteti cumpara radacina konjac sub forma de supliment alimentar, taitei Konjac si altele,  sau faina cu extrem de putine calorii. Puteti pierde aproape 6 kilograme in opt saptamani daca includeti konjac in alimentatia zilnica.

Faina de Konjac este ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte.
100 gr de faina de Konjac pot ingrosa aproximativ 25-30 l de lichid.

Mod de utilizare:
- in prepararea mancarurilor cu sos scazut: la 500-700ml se foloseste o lingurita rasa de faina;
- in prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurita si jumatate rasa de faina;
- in prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 lingurita de faina de Konjac.

Este recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de Konjac sa fie amestecata cu un ingredient dur (sare grunjoasa, indulcitor etc).
Pentru ingrosarea la rece se procedeaza intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.

Faina de Konjac NU contine GLUTEN, nu are gust si miros si poate fi inclusa in orice dieta.

Valori nutritionale per 100 gr:
Valoare energetica - 187 kcal
Proteine - 0.91 g
Lipide - 0.52 g (din care acizi grasi saturati - 0.11 g)
Amidon - 3.38 g
Carbohidrati - 3.38 g (din care zaharuri Fibre - 82.79 g
Sodiu - 0.01 g

Prezentare:
100 g


Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 23-06-2020
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza