Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Zahar din nuca de cocos, 250 g, Planet Bio

Cod bare: 3830052040689
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12.4 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Indisponibil
  • Dristor : Indisponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Zahar din nuca de cocos, 250 g, Planet Bio [3830052040689]

Zahar de nuca de cocos - Alternativa delicioasa pentru zahar obisnuit

Ingrediente:
- zahar de nuca de cocos organic (Cocos nucifera) – evaporat / granulat / facut manual / nealterat.

Zahar de nuca de cocos este un zahar complet natural, care se face prin racirea lichidului de la clusterele de flori foarte mici, de palmieri de nuca de cocos. Acesta are un gust de caramel si, prin urmare, reprezinta o alternativa delicioasa la zaharul obisnuit.

Beneficii de sanatate:

Benefic pentru diabetici.
- una dintre cele mai mari atractii ca inlocuitor de zahar este nivelul de 35, indice glicemic scazut, care este comparabil cu majoritatea fructelor si legumelor. In consecinta, zaharul acesta are prea putin impact asupra nivelului de zahar din sange, facandu-l benefic pentru diabetici, prediabetici si pentru oricine altcineva care doreste sa evite cresterile bruste ale nivelului de zahar sanguin. Majoritatea celorlalti inlocuitori de zahar, inclusiv siropul de artar si mierea, au un indice glicemic inalt de 69 sau mai mult, in timp ce zaharul alb poate adesea ajunge la 90.

Bogat in aminoacizi.
- intrucat este neprocesat, zaharul din nuca de cocos contine aceiasi 16 aminoacizi ca si seva din care este extras. Mai exact, 100 de grame de zahar de nuca de cocos ne furnizeaza 34,2 grame de acid glutamic (un neurotransmitator esential pentru buna functionare a creierului), 11,2 grame de acid aspartic (favorizeaza functia metabolica si este utilizat in tratarea depresiilor), 15,4 grame de treonina (mentine echilibrul proteic in corp) si 8,2 grame de serina (ajuta la functionarea creierului si a sistemului nervos), ca si mici cantitati din alti aminoacizi esentiali si neesentiali. Acesti aminoacizi, fiind componente ale proteinelor, sunt necesari pentru cresterea si repararea celulelor, buna functionare a metabolismului si producerea de hormoni si enzime.

Complexul vitaminic B.
- seva cocotierului este bogata in vitamine, inclsiv 12 dintre vitaminele B esentiale, si zaharul din nuca de cocos mosteneste acest beneficiu. Dintre toate vitaminele B, cel mai inalt nivel din zaharul cocotierului il are inozitolul (vitamina B8), care este necesar pentru formarea de celule sanatoase si mai este utilizat in tratarea anxietatii si tristetii. Zaharul din nuca de cocos mai are si nivele inalte de tiamina, riboflavina, acid folic, colina, piridoxal, para-B12, care este adesea gasita in plante. Toate aceste vitamine B ajuta metabolismul celular si ne furnizeaza energie.

Excelenta sursa de oligominerale.
- o lingurita de zahar din nuca de cocos contine numeroase oligominerale si alte elemente. Aceste minerale includ fosforul (important pentru cresterea oaselor si functionarea rinichilor), potasiu (reduce hipertensiunea si micsoreaza nivelul de zahar din sange), azot (trateaza bolile cardiovasculare), magneziu (regularizeaza metabolismul si stimuleaza creierul), mangan (un important antioxidant), si cupru (ajuta la eliberarea energiei si la producerea de melatonina din piele), ca si cantitati mai mici de zinc, fier, calciu, bor, sulf, sodiu si clor.

Zahar din nuca de cocos si zahar de palmier:
Desi cei doi termeni sunt adesea utilizati unul in locul celuilalt, chiar si in Asia de Sud-Est, zaharul din nuca de cocos este diferit de zaharul de palmier in toate domeniile (gust, textura, metode de producere si sursa). Spre deosebire de zaharul din nuca de cocos, care este intotdeauna facut din cocotieri, zaharul de palmier poate fi facut din palmierul de zahar, din curmal, sago sau alte feluri de palmieri. De aceea, atunci cand cumparati produse cu zahar din nuca de cocos, asigurati-va intotdeauna ca este clar etichetat „nuca de cocos”.

Caracteristici:
Aroma bogata si pura. Procedura speciala de deshidratare, utilizata de catre furnizorii indonezieni, duce la un zahar care garanteaza gustul perfect.
Culoarea deschisa. Acesta este un alt beneficiu care rezulta din metoda speciala de deshidratare folosita. Numai dupa multe incercari furnizorii nostri au reusit sa creeze un tip de deshidratare care usuca zaharul eficient fara a schimba culoarea deschisa originala si gustul perfect.
Uscat intr-un deshidrator. Procesul de deshidratare este cheia atunci cand se produce un zahar nuca de cocos perfect care este complet uscat si curge liber. Multi producatori nu deshidrateaza zaharul lor de nuca de cocos eficient, ceea ce duce la un produs cu continut ridicat de umiditate, scurtand durata de valabilitate si facand zaharul sa obtina cocoloase. Pe de alta parte, o deshidratare prea mare a zaharului strica aroma sa initiala. Zaharul de nuca de cocos PlanetBIO este uscat intr-un deshidrator special care regleaza cu atentie temperatura de uscare. Acest lucru impiedica arderea, in timp ce se produce eficient uscarea efectiva.
Fara aditivi.
100% natural, organic si fara aditivi.

Utilizare:
Ori de cate ori ar trebui sa utilizati zahar obisnuit. Se adauga la piureuri (smoothie), bauturi reci sau calde, diverse deserturi si cereale sau se presara pe salate de fructe. O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt importante.

Valoare nutritiva per 100 g: valoare energetica 1598 kJ/382 kcal | proteine 1,1 g | glucide 93,4 g | din care zaharuri 91,5 g | grasimi 0,4 g | din care saturate 0,4 g | fibre 1,9 g | de sodiu <0,1 g.

Tara de origine:
Indonezia

Beneficiile produselor Planet Bio:
1. Toate produsele sunt 100% naturale, organice, certificate de catre Uniunea Europeana si provenite de la culturi fertile axate doar pe cresterea anumitor produse specifice zonelor respective.
2. Provin doar de la producatori atent selectionati si autentici care au inalte competente, exclusiv pe produsele cultivate.
3. Procesul respectat de cultivatori este unul dezvoltat pe parcursul multor ani de experienta conceput astfel incat calitatea produselor sa fie la cel mai inalt nivel.
4. Sunt atent procesate in fabrici care respecta toate standardele aflate in vigoare (inclusiv HACCP).
5. Sunt ambalate la cele mai inalte standarde in cele mai bune si practice ambalaje.
6. Nu contin toxine sau substante chimice adaugate.
7. Culturile de pe care provin produsele noastre respecta standardele globale ale agriculturii ecologice (fara organisme modificate genetic).

Prezentare:
250 g
Data ultimei actualizari: 30-07-2018

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza