Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei esential de dafin (M - 1164), 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011904
Data expirarii: 01-04-2024
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
16.00 RON
8 în stoc, acum 3 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esential de dafin (M - 1164), 10 ml, Mayam [6424414011904]

Este antibacterian cu spectru larg, antifungic si antalgic recunoscut, folosit pentru igiena orala, micoze si infectii cutanate, inflamatii, dureri reumatismale. Este antioxidant, purifiant pentru piele si scalp, tonifiant capilar si tonic general.

Uleiul distilat din frunzele de dafin este recunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antiinflamatoare si antalgice, folosit in aplicatii aromaterapeutice in caz de micoze si infectii cutanate, dureri reumatismale si musculare. In cosmetica este utilizat pentru ingrijirea si igiena pielii si a parului, fiind tonifiant, antioxidant si purifiant.

Alte denumiri:
Laur, laur nobil, laur comun.

Metoda de obtinere:
Prin distilare cu aburi din frunze.

Caracteristici:
Lichid clar galben pal, vascozitate redusa.
Descriere olfactiva - miros pregnant specific, erbaceu, condimentat, usor camforos si dulceag.

Ingrediente (INCI):
Laurus nobilis leaf oil.

Proprietati:
- antibacterian puternic cu spectru larg;
- antiviral, antifungic;
- purifiant;
- antiinflamator;
- antioxidant;
- antalgic, amelioreaza durerile;
- expectorant si mucolitic;
- tonifiant capilar, stimuleaza cresterea parului;
- tonic general, ajuta la concentrare si increderea in fortele proprii.

Recomandari de utilizare:
- ten gras, ten cu tendinte acneice;
- ten tern, matur;
- afectiuni cutanate: acnee, furuncule, ulcere;
- micoze si infectii cutanate;
- reumatism, artrite, nevralgii;
- afectiuni respiratorii;
- igiena intima (Candida);
- probleme ale scalpului, matreata;
- igiena orala, afte bucale, gingivite;
- astenie mentala, depresie.

Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie:
- este un produs ce nu se aplic pur pe piele, doar diluat cu ulei vegetal sau ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice si de aromaterapie;
- dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5 – 2%;
- diluat in ulei vegetal, 10-60 picaturi la 100 ml ulei;
- se poate include ca ingredient in tonere, lotiuni, creme, masti, frectii capilare, sampoane, seruri, balsamuri;
- ca ingredient in pasta de dinti, apa de gura sau solutii de masaj gingival;
- ca ingredient in unguente, balsamuri sau geluri pentru aplicatii locale;
- diluat in ulei vegetal pentru masaj pe plexul solar pentru intuitie, inspiratie, incredere in sine; pentru frectii pe cutia toracica si partea superioara a spatelui in caz de gripa, viroze, afectiuni respiratorii;
- in vaporizatoare sau lumanari de aromaterapie.

Prezentare:
10 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Tip
Ulei
Cantitate
10 ml

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza