Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei esential pur de imortele (M - 1447), 2 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414015025
Data expirarii: 09-09-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
25.00 RON
10 în stoc, acum 1 minut
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esential pur de imortele (M - 1447), 2 ml, Mayam [6424414015025]

Este un ulei esential pretios, cu virtuti recunoscute, folosit in caz de cuperoza, rozacee, cicatrici, hematoame, edeme, vergeturi, utilizat si in aplicatii pentru rejuvenarea pielii, stimularea circulatiei sanguine si sporirea fermitatii pielii.

Exista mai multe varietati de Imortele, ele pot proveni din zone geografice diferite cum ar fi Balcani, este insa recunoscut faptul ca doar varietatea Helichrysum italicum subsp. Italicum confera eficacitate sporita pe baza concentratiei ridicate de acetat de neryl, gamma-curcumene si italidione ce asigura potenta acestui ulei esential in aria de aplicare descrisa mai jos.

Metoda de obtinere:
Prin distilare cu aburi din flori.

Origine:
Franta.

Calitate:
Ulei esential pur si natural.

Caracteristici:
Miros intens specific, dulceag si pamantiu, cu note de fan, ierboase, de miere si fructe
Lichid fluid cu vascozitate redusa, culoare galben pai

Compusi principali:
Neryl acetate, gamma-curcumene, italidone.

Ingrediente (INCI):
Helichrysum italicum flower oil.

Recomandari de utilizare:
- reabsorbirea hematoamelor, reducerea rapida a vanatailor si echimozelor;
- imbunatatirea aspectului pielii afectate de acnee rozacee, cuperoza;
- rejuvenarea pielii, tratamente anti-aging;
- imbunatatirea aspectului si conditiei pielii imbatranite;
- sporirea fermitatii tesutului;
- atenuarea edemelor, flebitelor, traumatismelor corporale;
- stimularea procesului de cicatrizare;
- imbunatatirea circulatiei sanguine;
- atenuarea vergeturilor, varicozei;
- reducerea senzatiei de picioare grele;
- activ anti-inflamator, antispasmodic, antireumatismal;
- pe plan olfactiv ajuta la detensionare, eliberarea de trecut si atenuarea socului emotional;
- ca adjuvant in atenuarea simptomelor de menopauza, in special a bufeurilor.

Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie:
- este un produs ce nu se aplica pur pe piele, se foloseste doar diluat in ulei vegetal sau inclus in preparate cosmetice;
- dozaj uzual recomandat pentru compozitii aplicate pe piele 0,2-2%;
- diluat in ulei vegetal, pana la 65 de picaturi de ulei esential de imortele pentru 100 ml ulei vegetal;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, alifii, mixuri uleioase, seruri.

Prezentare:
2 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Tip
Ulei
Cantitate
2 ml

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza