Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de Catina M-1138, 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011584
Data expirarii: 30-08-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12.4 RON
17.50 RON
7 în stoc, acum 3 ore
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de Catina M-1138, 10 ml, Mayam [6424414011584]

Cătina este foarte cunoscută pentru numeroasele sale virtuți, există o serie de studii privind valorile nutriționale și medicinale ale acesteia. Uleiul extras din pulpa sau semințele boabelor conține numeroase substanțe bioactive în concentrație mare, care îi conferă o acțiune puternic antioxidantă, regeneratoare, cicatrizantă și nutritivă. Uleiul de cătină, în special cel extras din semințe, conține din abundență acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, carotenoide, vitamina E, fitosteroli (stigmasterol, β-sistosterol), oligoelemente. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert.

Proprietati:
- antioxidant puternic, antiradicalar;
- anti-age, combate semnele îmbătrânirii cutanate;
- nutritiv, vitaminizant, emolient;
- regenerator, favorizează reînnoirea celulelor pielii;
- reparator, cicatrizant, stimulează mecanismele de reparare a pielii deteriorate;
- protector solar la nivel celular datorită compușilor antioxidanți;
- antiinflamator, reduce roșeața, calmant;
- calmant, reduce mâncărimile și disconfortul pielii. 

Se poate folosi pentru:
- îngrijirea tenului matur, îmbătrânit, ridat, lipsit de tonus;
- îngrijirea pielii cu aspect tern, obosit, lipsit de vitalitate;
- pregătirea pielii pentru expunerea la soare și îngrijirea pielii după plajă;
- îngrijirea pielii afectate de dermatită atopică, eczeme, psoriazis;
- arsuri, mici tăieturi, cicatrici și răni superficiale, vătămări de la radiații;
- este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru îngrijirea pielii în general.

Ingrediente:
Hippophae rhamnoides seed extract and rosmarinus officinalis leaf extract.

Mod de utilizare in cosmetica:
- este un produs ce nu se folosește de regulă ca atare pe piele, doar diluat cu alte uleiuri sau ca ingredient în preparate cosmetice;
- dozaj uzual recomandat 2-10% amestecat cu un ulei vegetal sau combinat cu diverse ingrediente cosmetice;
- în emulsii se adaugă la faza uleioasă sau la faza finală;
- ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijirea tenului precum seruri, creme, fond de ten, BB cream, CC cream;
- ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea pielii corpului precum creme, balsamuri, unguente, lapte și unt de corp;
- ca ingredient în cremele de protecție solară împreună cu filtre solare minerale și alte active specifice.

Prezentare:
10 ml


Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 27-10-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza