Gelifiat cu pectina din citrice Green Sugar, 340g, Remedia [5949087842576]
Proprietati:
Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.Este recomandat în dietele de slăbire și poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, în cadrul unei alimentații echilibrate. De asemenea, poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării, precum și introdus în alimentația copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Ingrediente:
Green Sugar (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol), pectină de citrice.
Mod de utilizare:
Pentru 1 kg de fructe se folosesc 170 g de GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE.Fructele spălate, curățate, tăiate la dimensiunea dorită se pun la fiert împreună cu o lingură zeamă de lămâie și aproximativ 500 ml apă (cantitatea de apă variază în funcție de fructe).Când fructele sunt bine fierte, într-un bol separat se dizolvă treptat gelifiantul cu o parte din siropul rezultat, apoi se toarnă peste fructe și se mai fierb maxim 2 minute.Se toarnă în borcane curate și se sigilează.După răcire, se depozitează în mediu uscat la temperatură de maxim 25°C. A se consuma în maxim 10 zile după desigilare.
Cantitate recomandată pentru 2 kg de fructe: 340gr Green Sugar Gelifiant.
Prezentare:
340g
Gelifiat cu pectina din citrice Green Sugar 340g Remedia dieta si nutritie:dieta fara zahar intoleranta la gluten:ziua 5: gustare fara gluten waffles (gaufre) dulci ..
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Gelifiat cu pectina din citrice Green Sugar, 340g, Remedia pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 16-04-2024