100% Whey Protein Professional, Vanilla Very Berry, 920 g, Scitec Nutrition [5999100021778]
Proprietati:
Contribuie la mentinerea si cresterea tesuturilor musculare.
Mod de administrare:
O portie pe zi (30 grame, 3/4 cupa), cu 250 ml de apa. O portie dupa antrenament in zilele de antrenament, si in orice moment al zilei in zilele de odihna.
Ingrediente:
Proteine din zer 87% {Concentrat de proteine din zer (lapte) [Emulgator: Lecitine (soia)], Izolat de proteine din zer (lapte) [Emulsifiant: Lecitine (Soia)]}, Arome, Taurina 3,3%, L-Arginina 1,7%, L -Glutamina 1,7%, sare, ingrosator (guma de xantan), L-leucina 0,3%, indulcitori (acesulfam K, sucraloza), agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), bromelina din ananas 0,07% (1200 GDU / g), papaina din Papaya 0,07% (1,5 FIP U / mg), culori (Carmoisine2, FCF albastru stralucitor). 2 Carmoisina: poate avea un efect negativ asupra activitatii si atentiei la copii.
Precautii:
Nu lasati la indemana copiilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani sau femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Prezentare:
920 grame
100% Whey Protein Professional Vanilla Very Berry 920 g Scitec Nutrition face parte din grupa medicament:aminoacizi si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:obezitate si supraponderabilitate si are indicații in:nutritia post-antrenament (post-workout).
Informatii utile despre 100% Whey Protein Professional, Vanilla Very Berry, 920 g, Scitec Nutrition gasiti in articolele:
Accelerarea metabolismului si slabitul.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre 100% Whey Protein Professional, Vanilla Very Berry, 920 g, Scitec Nutrition pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 15-04-2024