Iso Hydro Whey, Ciocolata, 1000 g, Gold Nutrition [5601607073197]
Proprietati:
- proteină izolată și hidrolizată de calitate superioară, combinând cele două surse cele mai bune de proteină din zer: ISOLAC® și OPTIPEP®;
- ISOLAC este o proteină izolată din zer, iar OPTIPEP este o proteină hidrolizată din zer;
- fără adaos de zaharuri și cu conținut foarte scăzut de lactoză și grăsimi;
- arome și coloranți naturali.
Mod de utilizare:
A se consuma două shake-uri pe zi (două porṭii), unul cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament şi altul imediat după acesta.
Pentru a pregăti un shake, adăugaṭi o măsură rasă (30 g) la 200 ml de apă.
Agitaṭi bine şi este gata.
Poṭi adăuga gheaṭă pentru a da o textură mai bună băuturii.
Ingrediente:
ISOLAC® Instant (Izolate proteice din zer, emulsionant (lecitină de soia)) [93%], OPTIPEP® 90 PRO (Proteine hidrolizate din zer, emulsionant (lecitină de soia)) [4%], aromă de căpşuni, colorant (pudră de sfeclă), agenṭi de îngroşare (gumă Guar, gumă Xantana), clorură de sodiu, edulcoranṭi (sucraloză, glicozide derivate din steviol).
Precautii:
Nerecomandat in caz de insuficienṭă renală sau in caz de alergie la unul dintre compuşi.
Prezentare:
1000 g
Iso Hydro Whey Ciocolata 1000 g Gold Nutrition(fara adaos de zaharuri)
face parte din grupa medicament:aminoacizi si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:obezitate si supraponderabilitate si are indicații in:nutritia pre-antrenament (pre-workout).
Informatii utile despre Iso Hydro Whey, Ciocolata, 1000 g, Gold Nutrition gasiti in articolele:
Accelerarea metabolismului si slabitul.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Iso Hydro Whey, Ciocolata, 1000 g, Gold Nutrition pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 09-04-2024