Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Oxid de zinc (M - 1022), 50 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414010167
Data expirarii: 30-07-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
5.00 RON
9 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Oxid de zinc (M - 1022), 50 g, Mayam [6424414010167]

Este cunoscut pentru efectul antiseptic si de stimulare a vindecarii cutanate, folosit in ingrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii. Este un excelent filtru protector impotriva radiatiilor UV si este folosit ca pigment alb pentru preparatele de machiaj.

Un ingredient foarte raspandit in aplicatiile cosmetice fiind util atat ca si pigment, cat si ca agent antiseptic, purifiant sau stimulator al vindecarii cutanate. Ca filtru UVA si UVB recunoscut, actioneaza ca bariera fizica de protectie a pielii. In compozitii de machiaj creste opacitatea altor pigmenti, imbunatateste aderenta pigmentilor pe piele, mareste puterea de acoperire a compozitiilor precum fondul de ten, anticearcanul sau rujul.

Caracteristici:
Pulbere fina alba, inodora.
Calitate - grad cosmetic.
Dimensiunea particulelor 0.2-1.0 microni (200-1000 nm).

Ingrediente (INCI):
Zinc oxide.

Proprietati:
- formeaza o bariera de protectie pe piele;
- filtru mineral protector UV;
- protejeaza pielea de umezeala, util in special la fesele bebelusilor;
- antibacterian, antifungic, antiseptic; inhiba dezvoltarea fungilor si impiedica proliferarea bacteriilor pe piele;
- pigment alb cu putere de acoperire, filler si opacifer;
- insolubil in apa sau uleiuri, dispersabil in medii apoase, uleioase si in emulsii.

Mod de utilizare in cosmetica:
- se poate include ca ingredient pentru formularea de creme, balsamuri si unguente pentru ingrijirea pielii iritate sau afectate de eczeme, acnee;
- ca ingredient pentru prepararea cremelor si balsamurilor pentru ingrijirea pielii bebelusilor in zona acoperita de scutec;
- ca ingredient pentru pudra de ten in caz de acnee;
- inclus in compozitii de machiaj ca ingredient, ca baza alba sau pentru un aport de protectie: pudra de ten, fond de ten, fard, ruj;
- ca ingredient in compozitii cu protectie solara, cu mentiunea ca indicele SPF nu este cuantificabil doar in functie de dozajul folosit;
- ca pigment alb pentru sapunuri;
- ca ingredient pentru deodorante;
- dozaj indicativ: pentru crema de scutece 5-20%, pentru produse de machiaj 2-50%, in creme de protectie solara, pana la 20%;
- recomandam combinarea cu esseSol pentru cremele cu protectie solara marita, broad-spectrum;
- se poate include in baza de crema, omogenizat in prealabil cu o mica parte din crema.

Prezentare:
50 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Forma
Ingredient cosmetic
Pentru
Iritatii

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza