Glicerina vegetala (M - 1225), 100 ml, Mayam

Cod produs: 6424414010013

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-09-2023

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
8,50 LEI
Pret/100 ml: 8.50 Lei
7 în stoc Ultima actualizare: 01-12-2022 00:56:01
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti disponibil 8,50 Lei
  • disponibil Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti disponibil 8,50 Lei
  • stoc critic Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti stoc critic 8,50 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Str. Biharia 67-77 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Glicerina vegetala (M - 1225), 100 ml, Mayam [6424414010013]

Este un agent hidratant regasit in nenumarate produse cosmetice de ingrijire si igiena a pielii si parului. Faciliteaza retinerea apei in tesutul cutanat, este emolient si catifelant, protejeaza parul de deshidratare.

Glicerina se poate include in mai toate tipurile de produse de ingrijire a pielii si parului, in creme, lotiuni, tonere, sapunuri, pasta de dinti, sampoane si geluri de dus. Este usor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la incalzire. Glicerina nu este straina organismului uman si astfel, nu provoaca iritatii sau alergii.

Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substante, fiind utilizata in gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea principiilor active. Cu glicerina se pot prepara si acasa macerate din plante.

Umectantii, asa cum este si glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosfera in piele. In mod particular, glicerina este substantiva pentru piele, asta inseamna ca dupa o spalare nu iese de pe suprafata pielii, fiind astfel foarte utila in produsele de igiena.

Alte denumiri:
Glicerol.

Caracteristici:
Lichid limpede, incolor, vascozitate ridicata.
Densitate 1.2.
Solubilitate - este miscibil in apa si alcool; se poate incorporao cantitate mica si in preparate anhidre solide.

Ingrediente (INCI):
Glycerin.

Proprietati:
- umectant, higroscopic, atrage si retine apa in piele;
- hidratant intens, ajuta la mentinerea apei in piele;
- bun solvent al substantelor vegetale;
- catifelant si elasticizant al pielii;
- ajuta la dispersarea agentilor gelifianti in anumite formulecosmetice;
- creste usor puterea spumanta a preparatelor pe baza de tenside;
- poate fi putin lipicioasa ca senzatie pe piele, in functie de dozaj.

Recomandari de utilizare:
- pentru ingrijirea si igiena oricarui tip de piele si par;
- ingrijirea pielii uscate, deshidratate, crapate, descuamate;
- prepararea maceratelor din plante, a extractelor hidroglicerinice.

Mod de utilizare in cosmetica:
- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice;
- inclus in creme, lotiuni, tonere, lapte de corp, geluri si produse emulsionate, dozat in general la 1-5%;
- glicerina nefiind sensibila la incalzire, se va socoti ca ingredient in faza apoasa a emulsiilor;
- ca ingredient in preparate ce se aplica local pe zone cu pielea rugoasa, crapata sau aspra, dozat pana la 8%;
- in geluri de dus, cleansere, sampoane, dozaj 1-10%;
- in macerate hidroglicerinice 50-70%;
- supradozajul (peste 10%) in produse cosmetice care nu se clatesc de pe piele, determina un efect contrar si anume secarea pielii, atragand la suprafata apa din straturile mai adanci ale pielii;
- in balsam de buze, alifii, unt de corp sau alte compozitii anhidre solide, se adauga de regula in decursul procesului de solidificare, dozaj 1-3%; glicerina nu este solubila in uleiuri dar se disperseaza bine in preparatele uleioase cu vascozitate ridicata.

Prezentare:
100 ml

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Glicerina vegetala (M - 1225), 100 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  01-12-2022

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului 'MAYAM'

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.