Squalan de masline (M - 1026), 50 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011034

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-07-2023

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Pret: de la 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 116 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
17,00 LEI
Pret/100 ml: 34.00 Lei
3 în stoc Ultima actualizare: 08-08-2022 20:08:40
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti disponibil 17,00 Lei
  • disponibil Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti disponibil 17,00 Lei
  • stoc critic Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti stoc critic 17,00 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Str. Biharia 67-77 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Squalan de masline (M - 1026), 50 ml, Mayam [6424414011034]

Extras din uleiul de masline, remarcat pentru excelenta afinitate fata de piele si par, este un activ cosmetic polivalent, non-gras, ce intareste bariera de protectie a pielii. Este ideal pentru seruri, creme, fond de ten, compozitii de machiaj si de ingrijire a parului.

Este un derivat pur vegetal obtinut din masline, stabil oxidativ si are structura similara cu celulele epidermei. Squalanul se gaseste in piele in mod natural, printre principalii componenti ai filmului hidrolipidic.

Scualanul potenteaza abilitatea naturala a pielii de a se regenera, hraneste si hidrateaza tesutul cutanat. Efectele benefice asupra pielii includ o scadere a tendintelor de uscare, reducerea procesului de formare a ridurilor, diminuarea riscului de descuamare a pielii.
Este un activ cosmetic polivalent, foarte placut pe piele datorita constitutiei non-grase, se absoarbe usor si confera suplete pielii. Este remarcat si pentru faptul ca mareste permeabilitatea pielii, devenind astfel un ingredient util in transportarea principiilor active.

Caracteristici:
Lichid clar uleios, incolor, miros slab aproape inodor.
Pe piele - se absoarbe rapid, senzatie non-grasa, non-comedogenic*
*Comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei/unt considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre sau acnee la orice persoana. Aplicarea, mai ales in stare pura a unui ulei considerat comedogen trebuie evitata de persoanele care au pielea cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI):
Olive squalane.

Proprietati:
- excelent emolient;
- biomimetic, este similar cu lipidele prezente in piele;
- protejeaza pielea de iritatii si alergeni;
- protejeaza pielea impotriva deshidratarii;
- estompeaza ridurile fine;
- confera elasticitate si suplete pielii;
- restaureaza bariera lipidica a pielii;
- netezeste firele de par.

Recomandari de utilizare:
- este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten;
- ingrijirea pielii uscate, deshidratate;
- ingrijirea pielii expuse la factorii de mediu;
- masaj facial;
- tratamente antirid si anti-age;
- ingrijirea zonei ochilor;
- ingrijirea si infrumusetarea parului;
- aplicatii cu scop de regenerare a pielii.

Mod de utilizare in cosmetica:
- se poate aplica pe piele ca atare, dar de regula este indicat sa se foloseasca in combinatie cu uleiuri vegetale sau ca ingredient cosmetic;
- ca ingredient este util intr-o mare varietate de preparate cosmetice pentru ten, corp si par;
- in emulsii se adauga la faza uleioasa fiind rezistent la incalzire;
- ca ingredient in creme si balsamuri pentru corp unde pielea are nevoie de protectie si regenerare;
- ca ingredient activ pentru seruri faciale si seruri pentru ingrijirea zona ochilor;
- pentru prepararea compozitiilor de machiaj si de ingrijire a buzelor;
- pentru uleiuri de masaj cu textura mai uscata;
- ca ingredient in balsamuri si creme capilare.

Combinatii:
- cu ulei de argan si ulei de rosa mosqueta pentru un ser anti-age;
- cu ulei de borago, ulei de trandafiri macerat si ulei esential de geraniu pentru masaj facial;
- cu vitamina A, coenzima Q10 si ulei de luminita serii pentru un ser de noapte regenerator forte;
- cu ulei de vanilie si un ulei esential adecvat pentru un masaj corporal;
- cu ulei de Monoi de Tahiti pentru o masca de par;
- cu ulei de broccoli si ulei esential de ylang-ylang pentru un ser de par;
- cu silicon vegetal in fond de ten si creme ”oil-free”.

Prezentare:
50 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Squalan de masline (M - 1026), 50 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  08-08-2022

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.