Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Pudra de propolis (M - 1325), 10 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414013502
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Pudra de propolis (M - 1325), 10 g, Mayam [6424414013502]

Este un produs cu proprietati antiseptice, antioxidante, calmante si cicatrizante, recomandat ca ingredient in preparatele de igiena orala si in aplicatii pe piele sub forma de masti, cataplasme.

Propolisul are o traditie indelungata de uz medicinal. Este o substanta rasinoasa produsa de albine pentru a-si intretine stupul, ca mijloc de aparare impotriva microbilor si mucegaiurilor, si pentru captusirea peretilor stupului cu un strat etans.
Propolisul este compus din rasini vegetale, uleiuri volatile, elemente balsamice, ceara, polen, microelemente.

Propolis pudra este un amestec de propolis (uscat, micronizat) cu pudra de carob (roscova), aceasta din urma actioneaza ca antiaglomerant si pentru reducerea intaririi propolisului.
Prezinta un fin miros caracteristic, gust dulceag si culoare maro inchis. Concentratia de propolis 18%.

Ingrediente (INCI):
Ceratonia siliqua fruit extract, propolis extract.

Compusi activi prezenti in propolis:
- flavonoidele - galangin (antioxidant, neutralizator al radicalilor liberi), querticina (antioxidant forte, antihistaminic), pinocembrin;
- acidul ferulic (antioxidant, antiage, protector impotriva factorilor de mediu);
- acidul cafeic (reduce procesele oxidative, antiinflamator, imunomodulator, inhiba carcinogeneza);
- aminoacizi si acizi aromatici.

Proprietati:
- este antiseptic, actioneaza ca germicid, antibacterian, antiviral si antifungic;
- prezinta proprietati antioxidante forte;
- este cicatrizant, favorizeaza vindecarea ranilor;
- calmeaza pielea afectata de iritatii, rani, intepaturi de insecte.

Mod de utilizare:
- ca ingredient in produsele de igiena orala cu actiune impotriva cariilor, in caz de afte bucale, stomatite, probleme gingivale, halena, sub forma de pasta de dinti sau pudra pentru curatarea dintilor;
- ca ingredient in aplicatii pe piele sub forma de masti si cataplasme, pentru cicatrizare, calmare, efect antiage sau actiune purifianta;
- ca ingredient cu un fin efect exfoliant si purifiant in produse de gomaj pentru ten;
- dozaj indicativ: 1-10%;
- produsul este partial solubil in apa si alcool; nu se dizolva complet, astfel nu se poate include ca atare in creme, lotiuni, tonere sau sampoane.

Prezentare:
10 g
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza