Amidon de Tapioca Bio, 250 g, Niavis [6426284002990]
Proprietati:
- Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb;
- se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane.
Mod de utilizare:
Pentru paine, se recomanda folosirea in raport de 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina.
Pentru patiserie, se recomanda folosirea in raport de 1/3 amidon de tapioca la 2/3 faina.
Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
Ingrediente:
100% amidon de tapioca*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale:
Energie............ 1498.0kj/358.0kcal
Grasimi............0.02g din care grasimi saturate ......0.01g
Glucide.........88.7g din care zaharuri ...................3.4g
Fibre ................0.9g
Proteine............0.2g
Sare.................0.01g
Prezentare:
250 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Amidon de Tapioca Bio, 250 g, Niavis pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 30-04-2024