Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Premix pentru paine integrala de grau, 500 g, Bauckhof

Brand: BAUCKHOF
Cod bare: 4015637821283
Data expirarii: 01-01-2023
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Livrare la usa
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
Ridicare din pachetomat
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
12,50 RON
2 în stoc, acum 2 zile
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Premix pentru paine integrala de grau, 500 g, Bauckhof [4015637821283]

Un mix de fainuri integrale, cu maia, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea painii sau chiflelor. Ideala pentru masina automata de paine. Pentru o paine de cca 700 g. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).

Ingrediente: 
Faina integrala de grau 60%*, faina integrala de secara 33%*, maia pudra de secara* 4% (faina integrala de secara* 99%, culturi starter), sare de mare, faina de alac*. 
*Ingrediente  provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.

Valori nutritionale per 100 g: 
Valoare energetica – 1386kj/ 328 kcal; Grasimi (g) – 1,8 din care acizi grasi saturati (g) - 0,3; Glucide (g) – 62,2 din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 11,3; Proteine (g) – 10,2; Sare (g) – 1,9. 

Mod de preparare: 
Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20 g de drojdie proaspata. Se adauga 350 ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute (spre ex in cuptorul incalzit la 30º C. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava unsa de cca 26cm. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Tava se introduce la cuptor timp de 10 minute la o temperatura de 220º C, apoi se scade temperatura la 200º C si se lasa la copt timp de 50 min.

Prezentare:
500 g


Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 14-01-2022

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza