Mix bio pentru negresa cu extra ciocolata fara gluten, 400 g, Bauckhof [4015637822990]
Proprietati:
- mix pentru negresa, fara gluten, cu bucati de ciocolata;
- fara coloranti, conservanti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica;
- adaptat pentru vegetarieni, fara continut de oua si lapte.
Mod de preparare:
Continutul pachetului se pune intr-un castron peste care se adauga margarina, 2 oua si 100 ml lapte si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen. Aluatul obtinut se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit in prealabil la o temperatura de 175 grade C, se coace timp de 25 minute. Cand este gata se lasa la racit in tava timp de 10 minute, apoi se poate taia.
Ingrediente:
Zahar din trestie de zahar*, amidon de porumb*, faina integrala de orez*, chips-uri din ciocolata neagra* 15% (zahar din trestie de zahar, cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina din floarea soarelui), cacao pudra* 8%, agent de ingrosare: roscova, guma*, sare de mare, vanilie bourbon.Poate contine urme de soia si produse din lapte.
*Materii prime provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale per 100 g:
Valoare energetica (kcal) 410; Lipide (g) 4,8 din care saturate 2,9; Glucide (g) 85,3 din care zaharuri 55,0; Fibre (g) 4,2; Proteine (g) 4,2g; Sare (g) 1,1.
Prezentare:
400 g
Mix bio pentru negresa cu extra ciocolata fara gluten 400 g Bauckhof.
Informatii utile despre Mix bio pentru negresa cu extra ciocolata fara gluten, 400 g, Bauckhof gasiti in articolele:
Eco, Bio, Organic - Ce inseamna si care este diferenta dintre ele?.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Mix bio pentru negresa cu extra ciocolata fara gluten, 400 g, Bauckhof pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 31-03-2023