Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Acid stearic (M - 1418), 100 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014745
Data expirarii: 01-04-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
4.00 RON
6 în stoc, acum 14 ore
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Acid stearic (M - 1418), 100 g, Mayam [6424414014745]

Un produs vegetal ce se folosette in cosmetica pentru prepararea de unturi vegetale, cresterea vascozitatii ti stabilitatii la emulsii, balsamuri sau tampoane solide si pentru marirea duritatii la lumanari sau sapunuri.
Acidul stearic se regaseste in mod natural in diferite uleiuri si unturi vegetale.

Calitate:
Acid stearic de origine vegetala, calitate cosmetica, obtinut din ulei de palmier RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil).

Ingrediente (INCI):

Stearic acid.

Proprietati:
- factor de consistenta ti stabilitate;
- creste vascozitatea si duritatea preparatelor;
- emolient, protector;
- nutritiv, filmogen;
- confera vascozitate si onctuozitate uleiurilor;
- co-emulsifiant, agent de stabilizare pentru emulsii.

Recomandari:
- prepararea de creme bogate ti unturi de corp, in special pentru pielea uscata;
- prepararea de alifii, balsamuri, deodorante solide ti produse tip baton (stick);
- imbogatirea texturii ti onctuozitatii cremelor;
- manufacturarea de lumanari parfumante ti lumanari de masaj;
- prepararea de sapunuri CP;
- ca ingredient pentru stabilizarea emulsiilor.

Cum se foloseste:
- dozaj indicativ: 2 - 7% in emulsii ti creme, 5 - 30% in balsamuri, deodorante ti unturi, 5-15 % in sapunuri ti tampoane solide, pana la 20% in lumanari;
- in emulsii se adauga la faza grasa;
- este solubil in uleiuri, la cald, se topette la temperatura de cca. 60°C;
- cu ajutorul acidului stearic se poate prepara dintr-un ulei vegetal fluid un unt de corp, fara a fi nevoie de hidrogenare, de pilda: unt de macadamia, unt de caise, unt de argan, unt de avocado;
- in comparatie cu co-emulsifiantul Stabila (alcool cetilic) acesta formeaza o textura mai putin grasa.

Prezentare:
100 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza