Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Activ cosmetic Extract de Acmella (M - 1267), 5 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414012925
Data expirarii: 01-06-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
10.00 RON
14 în stoc, acum 6 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Rahova : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Activ cosmetic Extract de Acmella (M - 1267), 5 ml, Mayam [6424414012925]

Activ cosmetic Extract de Acmella

Are in vizor pierderea fermitatii pielii si aparitia ridurilor profunde. Prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajuta la reorganizarea structurii dermei si netezeste vizibil suprafata pielii. Ideal pentru creme si serumuri antiage, antirid, preparate remodelante si pentru fermitatea pielii.
Este o planta nativa in Brazilia, infloreste tot anul in zonele tropicale si este utilizata de secole in Madagascar si Reunion ca planta medicinala. Din punct de vedere cosmetic este interesanta pentru continutul sau in alkylamide.
Exractul este unul concentrat, versatil, usor de integrat in compozitii. Extractul de acmella se poate incorpora intr-o paleta larga de cosmetice, preparate fluide sau solide. Este eficace intr-un procent mic de 2%.

Mod de actiune:

Pentru mult timp colagenul pielii a primit o deosebita atentie in ceea ce priveste protejarea, stimularea sau repararea. Atentia se indreapta prin acest extract catre mediul ce inconjoara colagenul, targetul fiind intarirea arhitecturii dermei. Densitatea si fermitatea pielii sunt rapid imbunatatite, rugozitatea pielii se reduce. Extractul are o actiune bine definita de anti-imbatranire, mecanismul de baza este tensionarea din interior.

Metoda de obtinere:

Extract din florile plantei intr-o baza uleioasa (ulei fractionat de cocos).

Caracteristici:

Lichid clar usor galbui, inodor.
Ambalat in sticla ambra cu picurator, reutilizabila, reciclabila.

Ingrediente:
Trigliceride caprilice, extract din flori de Acmella.

Proprietati:

- stimuleaza interactiunile dintre colagen si fibroblastele pielii;
- consolideaza dermul, imbunatateste densitatea pielii;
- da fermitate pielii din interior;
- intareste arhitectura dermului;
- reduce rugozitatea pielii;
- stimuland dinamismul celular, restrange reteaua dermica;
- are actiune imediata si eficace de uniformizare a pielii;
- eficacitate dovedita, vizibila din prima zi de aplicare;
- compus rezistent la oxidare, nu este termosensibil.

Recomandari:

- pentru ten: tratamente antiage, creme si serumuri antirid, preparate pentru conturare faciala;
- aplicatii pentru contur de ochi si buze;
- pentru corp: creme restructurante, creme pentru fermitatea pielii, anti-vergeturi, preparate post-sarcina, post-diete de slabire, creme pentru silueta;
- produse de machiaj: fond de ten, ruj repulpant.

Prezentare:
5 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza