Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carbune vegetal activ (M - 1407), 25 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014660
Data expirarii: 01-10-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
12.50 RON
9 în stoc, acum 3 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Rahova : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Carbune vegetal activ (M - 1407), 25 g, Mayam [6424414014660]

Este o pudra foarte fina, cu o capacitate de adsorbtie remarcabila, utilizata in cosmetica pentru efectul purifiant, detoxifiant. Se poate folosi in masti, sapunuri si diverse produse de igiena dar si ca agent colorant.
Materie prima aprobata pentru utilizarea in cosmeticele bio conform standardului Cosmos.

Pulbere foarte fina si pura, culoare neagra, miros neutru.

Ingrediente (INCI):
Charcoal powder

Proprietati, recomandari:
- este adsorbant forte;
- curata pielea de impuritati, poluanti si reziduuri;
- reduce excesul de sebum si ajuta la eliberarea porilor;
- este un colorant puternic;
- benefic pentru piele problematica, acnee;
- ajuta in caz de infectii bacteriene cutanate;
- benefic pentru piele expusa la poluare sau substante chimice toxice;
- curatarea pielii fumatorilor;
- curatarea aerului si indepartarea mirosurilor neplacute.


Aplicatii, utilizare:

- se pot prepara masti, cataplasme, impachetari corporale;
- se poate include in produse de gomaj, scruburi, exfolante;
- colorarea sapunurilor, inclusiv a celor fabricate la rece (CP);
- inclus in sapunuri M&P, ca ingredient in sapun de barbierit;
- prepararea produselor de machiaj: mascara, tus de pleoape, fard;
- se poate folosi ca dezodorizant, in special pentru frigider.

Dozaje indicative:
- 0,5 - 5% pentru masti, gomaj;
- 0,2 - 1% pentru sapunuri;
- pana la 20% pentru mascara, pana la 50% in farduri;
- ca atare, intr-o cutiuta plasata in frigider.

Prezentare:
25 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Forma
Ingredient cosmetic
Pentru
Ten acneic

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza