Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Dioxid de titan grad cosmetic (M - 1319), 25 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414013434
Data expirarii: 01-09-2020
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
5.00 RON
5 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Dioxid de titan grad cosmetic (M - 1319), 25 g, Mayam [6424414013434]

Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV in cadrul diverselor produse de machiaj si cosmetice: pudra, blush, fard, baza de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protectie solara.

Dioxidul de titan (TiO2) numit si ”alb de titan” este un pigment mineral cu un indice refractiv ridicat, reflecta si difuzeaza lumina.

Este inert, stabil termic, insolubil in apa sau uleiuri dar este dispersabil indeosebi in medii uleioase sau pudroase/uscate. Este opacifer, reduce transparenta compozitiilor cosmetice, albette si deschide culoarea preparatelor pe baza de pigmenti.

Este un filtru mineral ce actioneaza ca bariera fizica de protectie UV. in compozitii de machiaj creste opacitatea altor pigmenti si imbunatateste aderenta acestora pe piele.

Dioxidul de titan este aprobat de peste 90 de ani ca ingredient in produse alimentare, farmaceutice si cosmetice. Dioxidul de titan ce nu se prezinta sub forma de nanoparticule, aplicat pe piele nu o penetreaza, nu se absoarbe si nu este toxic. Se va evita insa inhalarea!

Prezentare:
Pulbere alba inodora.

Calitate:
Grad cosmetic .

Ingrediente (INCI):
(CI 77891) titanium dioxide.

Proprietati:
- reflectorizant;
- opacifer;
- colorant alb;
- protector UV.

Recomandari, aplicatii
- produse pentru machiaj;
- creme pentru protectie solara;
- colorant alb si opacifer in sapunuri;

Utilizare, dozaj:
- ca ingredient in creme cu protectie solara si compozitii de machiaj: pudra de ten, blush, corector, ruj si alte cosmetice decorative;
- dozaj indicativ: 1 - 25%.

Prezentare:
25 g
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Forma
Ingredient cosmetic

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza