Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Pudra de acerola (M - 1255), 10 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414012840
Data expirarii: 21-05-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
8.00 RON
5 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Dristor : Stoc critic
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Pudra de acerola (M - 1255), 10 ml, Mayam [6424414012840]

Acerola este o sursa foarte bogata in vitamina C, contine carotenoide, bioflavonoide si minerale. Este apreciata in cosmetica pentru beneficiile pe care le aduce pielii fiind antioxidant, stimuleaza productia de colagen si lupta impotriva imbatranirii cutanate.

Acerola este un fruct asemanator ciresei, care provine din zona bazinului amazonian, extrem de concentrat in vitamina C dar si in alte vitamine, enzime si bioflavonoide. Fructul, sucul sau extractul din fruct sunt folosite ca alimente/supliment alimentar in acelasi timp,de beneficiile acerolei poate profita si pielea.

Pudra de acerola este apreciata in cosmetica pentru beneficiile pe care le aduce pielii fiind antioxidant, stimuleaza productia de colagen, actioneaza impotriva radicalilor liberi, este remineralizant si lupta impotriva imbatranirii cutanate.
Contine aproximativ 17% vitamina C, vitamine din grupa B, beta caroten, flavonoide, anthociane, minerale (calciu, magneziu, fier), zaharuri.

Caracteristici:
Pudra de culoare bej galbui, miros discret fructat; solubila in apa.

Ingrediente (INCI):
Malpighia punicifolia fruit powder, maltodextrin.

Proprietati:
- antioxidant, incetineste degradarea pielii si combate semnele imbatranirii;
- favorizeaza sinteza de colagen in piele;
- antiradicalar, anti-age;
- favorizeaza cicatrizarea si repararea tesutului cutanat;
- ajuta la mentinerea elasticitatii pielii;
- remineralizant pentru piele.

Mod de utilizare in cosmetica:
- este un produs potrivit pentru orice tip de ten;
- se include in compozitii cosmetice antirid, in special pentru tenul matur, tern si in tratamente anti-aging;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni, geluri, tonere, sampoane, dozaj indicativ 1-10%; in emulsii se adauga la faza finala la rece;
- ca ingredient in produse de machiaj sub forma de pudra; dozaj 1-30%;
- ca ingredient pentru prepararea de masti cu vitamine, revitalizante, remineralizante, anti-age; dozaj pana la 30% sau mai mult;
- este solubila in apa, medii apoase si creme care contin si apa; influenteaza pH-ulcompozitiilor cosmetice in functie de dozaj, avand efect usor acidifiant.

Prezentare:
10 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Forma
Ingredient cosmetic
Pentru
Riduri

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza