Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Pudra lotus sacru (M - 1433), 100 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014899
Data expirarii: 20-08-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
10.00 RON
4 în stoc, acum 1 minut
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Stoc critic
  • Rahova : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Pudra lotus sacru (M - 1433), 100 g, Mayam [6424414014899]

Pudra de lotus sacru este cunoscuta pentru proprietatile de regenerare, tonifiere si astringente, este utilizata pentru ingrijirea pielii, pentru a obtine un ten neted, cat mai uniform, fin si radiant.

Pudra de lotus sacru, obtinuta din semintele florii, cunoscuta pentru proprietatile de regenerare, tonifiere si astringente, este utilizata pentru ingrijirea pielii, pentru a obtine un ten neted, cat mai uniform, fin si radiant. Este potrivita pentru orice tip de ten.
Pudra obtinuta din seminte, in comparatie cu cea din petale, este mai bogata in substante precum: alcaloizi, compusi fenolici, compusi de zinc sau flavonoide.

Provenienta:
India.

Ingrediente (INCI):
Nelumbo nucifera seed powder.

Proprietati:
- tonifiant, astringent;
- regenerator;
- anti-aging, antioxidant;
- sporeste stralucirea naturala a tenului;
- ajuta la netezirea pielii;
- imbunatateste aspectul tenului.

Recomandari de utilizare:
- este potrivit pentru orice tip de ten;
- ten uscat, tern, deshidratat sau matur;
- ten cu imperfectiuni, pete;
- este de ajutor pentru pielea deteriorata;
- in ayurveda este indicat in caz de surmenaj, anxietate, stari de neliniste.

Mod de utilizare in cosmetica:
- sub forma de masca penru ten, se amesteca cu apa calda sau apa florala si alte pudre/argile, in dozaj de pana la 10%, pentru formarea unei paste care se lasa sa actioneze pe ten cca. 10 minute, apoi se clateste;
- preparat ca macerat apos de 10% timp de 24 ore; se poate folosi ca atare pe ten sub forma de lotiune sau se poate include in faza apoasa a unei emulsii/creme, in cleanser sau toner (maceratul trebuie folosit imediat sau trebuie conservat si pastrat la frigider);
- preparat ca macerat uleios de 10% timp de 24-48 de ore, care se poate folosi ca atare sub forma unui ser facial, ulei de corp, ca ingredient in faza uleioasa a unei emulsii sau ca ulei de masaj ayurvedic;
- inclusa ca atare, in dozaj de pana la 10%, alaturi de alte ingrediente specifice, intr-o formula de gomaj pentru ten sau corp;
- 1-2 linguri de pudra de lotus in cada, eventual amestecat in prealabil cu cateva picaturi de ulei esential, pentru o baie luxurianta si detensionanta.

Combinatii:
- cu pudra de iris si mimoza, pentru o masca de infrumusetare si regenerare;
- cu argila alba si apa de tei, pentru o masca pentru ten uscat;
- cu spirulina si argila rosie, pentru o masca anti-aging;
- cu argila verde, apa de rozmarin si ulei esential de fragonia, pentru ten cu imperfectiuni;
- macerat in ulei de crin alb, pentru un ten luminos;
- cu extract de ceai verde, acizi de fructe si pudra de acerola pentru o masca de intinerire.

Prezentare:
100 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Forma
Ingredient cosmetic
Pentru
Riduri

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza