Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de masline (M - 1061), 100 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011225
Data expirarii: 30-07-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
10.50 RON
9 în stoc, acum 3 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de masline (M - 1061), 100 ml, Mayam [6424414011225]

Este nutritiv, emolient si antioxidant, aduce multiple beneficii pentru piele si par. Protejeaza pielea de deshidratare, atenueaza efectele imbatranirii cutanate, confera vigoare si stralucire firelor de par. Contine scualene, compusi fenolici, fitosteroli si vitamina E.
Obtinut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de masline este apreciat in cosmetica pentru efectul nutritiv, antioxidant si emolient. Este ingredientul de baza al sapunurilor de Alep si Marsilia. Este folosit pentru ingrijirea pielii si a parului datorita actiunii de protectie impotriva deshidratarii, reparatoare si calmante.

Metoda de obtinere:

Presare la rece, prima presa.

Caracteristici:

Lichid uleios de vascozitate medie, culoare auriu verzui, miros caracteristic.

Proprietati:
- emolient si nutritiv, hraneste pielea in profunzime si echilibreaza sistemul natural de hidratare al pielii;
- antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si reduce efectele imbatranirii;
- usor antiinflamator si reparator;
- calmant, reduce roseata si iritatiile;
- foarte bland, este bine tolerat si de pielea cea mai sensibila;
- protejeaza culoarea parului, hraneste si confera stralucire firelor de par;
- fortifica parul si unghiile.

Mod de utilizare:

- este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele si firele de par;
- fiind un ulei destul de greu si gras, este indicat sa se folosesca in combinatie cu uleiuri mai uscate sau inclus ca ingredient in preparate cosmetice;
- este potrivit pentru ingrijirea pielii uscate, imbatranite, deteriorate si ingrijirea parului uscat deteriorat, lipsit de stralucire;
- este bine tolerat si de pielea sensibila, poate fi inclus astfel si in creme sau balsam pentru ingrijirea pielii copiilor;
- ca ingredient pentru prepararea cremelor bogate, a balsamurilor si unguentelor, a mastilor capilare;
- ca ingredient pentru prepararea de sapunuri; alaturi de uleiul vegetal de dafin se poate prepara un sapun tip Alep;
- ca ingredient pentru balsam de buze, ulei pentru ingrijirea unghiilor, crema pentru maini si picioare.

Prezentare:
100 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza