Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de trandafiri (M - 1239), 50 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414012628
Data expirarii: 05-11-2021
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
14.00 RON
8 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de trandafiri (M - 1239), 50 ml, Mayam [6424414012628]

Obtinut din petale de trandafiri macerate in ulei de susan, este un ulei de frumusete recomandat pentru ingrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient in creme de fata, cu proprietati de regenerare, antirid si tonifiante.
Rosa centifolia sau trandafirul cu o suta de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular in special in Franta ca materie prima din care se pot obtine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esential, ulei absolut, apa florala, macerat din petale.
Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transfera in uleiul de baza in timpul macerarii au proprietati antirid, tonifiante si de regenerare cutanata.
Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient si catifelant, usor absorbit de piele, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat nobil.

Metoda de obtinere:

Prin macerarea petalelor uscate de trandafir in ulei de susan.

Caracteristici:

Lichid uleios limpede de culoare galbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud usor dulceag.

Proprietati:

- emolient, inmoaie si catifeleaza pielea;
- antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii si la prevenirea semnelor imbatranirii cutanate;
- hranitor, bogat in acizi grasi esentiali nesaturati;
- usor tonifiant si refermizant.

Recomandari:

- este un ulei adecvat in special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur;
- ingrijirea tenului, pielii gatului si decolteului;
- ingrijirea pielii ridate, lipsite de tonus si elasticitate;
- masaj facial.

Mod de utilizare:

- se poate aplica pe piele ca atare, dupa curatare si tonifiere;
- ca atare sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale si active liposolubile, pentru masaj facial;
- se poate utiliza ca ingredient in creme, seruri si balsamuri;
- in creme emulsionate se poate include in faza grasa.

Prezentare:
50 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza