Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Unt de Shea organic purificat (M - 1136), 100 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011546
Data expirarii: 01-10-2020
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
9.00 RON
24 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Disponibil
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Unt de Shea organic purificat (M - 1136), 100 ml, Mayam [6424414011546]

Untul de shea extrem de bogat in fitosteroli, polifenoli si acizi grasi esentiali, protejeaza pielea, este nutritiv si emolient. Regenereaza pielea si parul. Este purificat, prin urmare are un miros neutru si culoare alba.
Untul de Shea se obtine din fructul arborelui Shea-Karité, arbore care incepe sa rodeasca dupa aproximativ 15 ani si poate da roade de calitate maxima incepand de la varsta de 30 de ani.
Arborele de shea este un foarte important obiect al dezvoltarii durabile a economiei rurale africane.
Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat
Untul de Shea se obtine din fructul arborelui Shea-Karité, arbore care incepe sa rodeasca dupa aproximativ 15 ani si poate da roade de calitate maxima incepand de la varsta de 30 de ani.
Arborele de shea este un foarte important obiect al dezvoltarii durabile a economiei rurale africane.
Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de bastina unde se utilizeaza de secole, cat si in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii pentru proprietatile sale de hidratare si vindecare, aplicat pentru a proteja si conditiona pielea si parul deteriorat de soare, vant si alti factori externi.
Compozitia sa in acizi grasi si fractiuni semnificative de nesaponificabile confirma calitatile de necontestat ale acestui unt: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii.

Metoda de obtinere:

Extragere prin presare mecanica manual, rafinare si purificare non-chimica, decolorat si dezodorizat fara solventi.

Proprietati:

- antiinflamator, calmeaza iritatiile;
- hraneste si hidrateaza pielea in profunzime;
- regenerant cutanat, epitelizant;
- faciliteaza cicatrizarea;
- protejeaza pielea de efectele UV;
- stimuleaza sinteza de colagen;
- previne ridurile si alte semne de imbatranire;
- reda stralucirea si frumusetea parului;
- hraneste fibra capilara;
- protejeaza firele de par.

Recomandari:

- toate tipurile de piele, in special cea uscata;
- riduri si semne de imbatranire;
- buze si zone delicate ale fetei;
- pielea iritata (de la scutece, epilare, barbierit);
- pielea afectata si dura sau crapata;
- eruptii cutanate, eczeme, dermatite;
- maini si piele expusa la agresiuni chimice;
- arsurile solare, leziuni superficiale;
- dureri musculare, oboseala si tensiune musculara;
- scalp uscat, par uscat, casat, vopsit;
- gresarea sapunurilor.

Prezentare:

100 ml
Forma
Emolient
Ingredient cosmetic

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza