Ulei de caise (M - 1052), 50 ml, Mayam

Cod produs: 6424414010105

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-11-2023

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Taxa ambalare: 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
15,50 LEI
Pret/100 ml: 31.00 Lei
3 în stoc Ultima actualizare: 08-02-2023 00:56:01
ADAUGĂ LA FAVORITE
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti disponibil 15,50 Lei
  • stoc critic Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti stoc critic 15,50 Lei
  • stoc critic Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti stoc critic 15,50 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de caise (M - 1052), 50 ml, Mayam [6424414010105]

Uleiul de caise este un ulei usor, apreciat pentru efectul regenerator, iluminator, hidratant, de intinerire si revitalizare a pielii, utilizat in numeroase produse cosmetice pentru pielea uscata, ridata, terna sau matura.

Caisul este un pom fructifer foarte raspandit si cunoscut in intreaga lume. Apartine familiei rosaceelor, genul Prunus, este un arbore relativ mic, cu inaltimea de 8-12 metri. Florile rozalii incanta primavara cu mirosul lor imbietor. Caisul este cunoscut in Armenia de sute de ani si a fost cultivat atat de mult timp acolo incat este considerat a fi nativ in Armenia (de unde si denumirea botanica), pe cand alte surse ii mentioneaza originea in China.

Uleiul extras din samburii de caise are o textura usoara, patrunde bine in piele si nu lasa film gras. Este considerat un ingredient universal, facand parte din compozitia numeroaselor produse cosmetice de infrumusetare si ingrijire a tenului si corpului.

Metoda de obtinere:
Prin presare la rece a samburilor din fructele coapte.

Caracteristici:
Lichid clar galbui, vascozitate redusa, miros usor caracteristic.
Pe piele - absorbtie rapida, senzatie uscata.

Ingrediente (INCI):
Prunus armeniaca kernel oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica

Proprietati:
- regenerator, revitalizant;
- hidratant, hranitor;
- amelioreaza efectele imbatranirii cutanate;
- delicat, reduce disconfortul pielii uscate;
- iluminator si satinant;
- protector impotriva deshidratarii;
- usor antiinflamator, amelioreaza mancarimile si roseata;
- consolideaza filmul hidrolipidic.

Recomandari de utilizare:
- este potrivit pentru toate tipurile de ten in special cel tern, obosit;
- ingrijirea tenului uscat, ridat;
- ingrijirea pielii obosite, lipsite de tonicitate;
- ingrijirea pielii lipsite de luminozitate si vitalitate;
- pentru masaj facial;
- pentru demachiere;
- ingrijirea gatului si decolteului;
- ingrijirea zonei ochilor;
- ingrijire pielii corpului.

Mod de utilizare in cosmetica:
- este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele;
- ca ingredient in felurite creme de zi sau de noapte si lotiuni;
- in amestec cu alte uleiuri si active liposolubile pentru ulei facial, seruri;
- ca ingredient in prepararea uleiurilor de masaj corporal impreuna cu alte ingrediente specifice;
- ca atare sau ca ingredient inclus in compozitii pentru ingrijirea gatului si decolteului;
- ca ingredient in creme de corp, lapte de corp;
- ca ingredient in creme si lotiuni inainte sau dupa bronzare;
- ca ingredient in seruri sau creme pentru contur de ochi.

Combinatii:
- combinat cu ulei de jojoba sau macadamia pentru ten mixt/gras;
- combinat cu ulei de rosa mosqueta, borago si smochin pentru ten uscat, matur;
- combinat cu ulei de morcovi, catina si galbenele pentru pregatirea pielii la expunerea solara;
- combinat cu unt de cacao sau unt de shea pentru ingrijirea pielii foarte uscate;
- cu unt de murumuru pentru ingrijirea mainilor;
- cu squalan si ulei de margarete pentru masaj facial refermizant;
- cu ulei de crin alb pentru iluminarea tenului.

Prezentare:
50 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ulei de caise (M - 1052), 50 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  08-02-2023

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.