Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Extract aromatic de cocos (M - 1336), 25 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414013649
Data expirarii: 12-03-2022
Optiuni Livrare
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
10.50 RON
3 în stoc, acum 1 ora
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Extract aromatic de cocos (M - 1336), 25 ml, Mayam [6424414013649]

Savoarea si parfumul cocosului se regasesc in aceasta aroma naturala, potrivita indeosebi pentru creme, unturi de corp, lapte de corp, balsam de buze, parfumuri exotice si gurmande.
Extractul de cocos este o aroma naturala obtinuta din concentrat de cocos si diverse substante aromatice de origine vegetala in baza de alcool din cereale. Continutul de alcool este de 69,5%.
Confera cosmeticelor și produselor de igiena un parfum gurmand, exotic, paradisiac, specific de cocos.

Caracteristici:
Lichid incolor, miros si savoare caracteristica de cocos.
Solubil in apa si alcool, insolubil in uleiuri.

Recomandari:

– parfumarea compozitiilor cosmetice de ingrijire si igiena, la adulti si copii;
– extractul este potrivit inclusiv pentru bebeluși, copii, gravide, persoane care nu tolereaza uleiurile esentiale (sau unde acestea sunt contraindicate);
– crearea de parfumuri și ape de toaleta, singur sau in combinatie cu alte extracte și uleiuri esentiale;
– in compozitiile care se prepara prin incalzire, extractul se adauga la temperaturi cat mai scazute, de regula la finalul prepararii;
– parfumarea produselor cosmetice care contin si apa: creme, lotiuni, maști, tonere - dozaj 1-2%;
– parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil in uleiuri, dar in unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniform;
– parfumarea compozitiilor de igiena: sampon, gel de dus, cleanser - dozaj 2-4%;
– parfumarea sapunurilor M&P - dozaj 0,5-5%;
– parfumarea si aromatizarea rujurilor si a balsamurilor de buze - cateva picaturi;
– pentru crearea de parfumuri, apa de toaleta - dozaj indicativ pana la 10%;
– se poate combina cu alte extracte aromatice si esente.

Prezentare:

25 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 30-07-2018

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza