Nota produs
5 (din 3 evaluari)
Opinia cumparatorilor
100%
scor calitate-pret
100%
raspunde asteptarilor
100%
ar recomanda produsul
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.

Vitamina E naturala uz cosmetic (M - 1189), 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414010563

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-06-2024

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Optiuni Livrare
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #6ab833;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Taxa ambalare: 0,50 LEI
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
Livrare la ușă în aceeași zi București
Livrare la ușă în aceeași zi București Preț: de la 14,88 LEI Disponibilă pentru un număr limitat de comenzi, maxim ora 11:00 (L-V). Intervalul de livrare este 14:00 - 19:00.
11,00 LEI
Pret/100 ml: 110,00 Lei
> 10 în stoc Ultima actualizare: 02-03-2024 17:14:20
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Vitamina E naturala uz cosmetic (M - 1189), 10 ml, Mayam [6424414010563]

Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular, activ antiage, antiinflamator, mentine hidratarea si elasticitatea pielii. Un adaos in uleiuri sau preparate ce contin ulei, prelungeste durata de conservare. Origine vegetala 100%.
Tocoferolul, sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare.
Practic ea poate fi inclusa in orice preparat cosmetic ce contine si uleiuri. Este foarte util in creme, lotiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc). Rolul vitaminei E este in principal de antioxidant.
Vitamina E este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.

Compozitie:

Concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta - α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale.
Grad cosmetic si farmaceutic, exclusiv natural.
Mixed tocopherol insemana ca are in compozitie toti cei patru izomeri de tocopherol, combinatia s-a dovedit mai activa si mai eficienta decat izomerii individuali.

Caracteristici:

Lichid uleios de vascozitate medie, poate prezenta unele aglomerari in mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic

Proprietati:
- antioxidant potent;
- antirid preventiv, antiage;
- elasticizant;
- calmant si antiinflamator;
- contribuie la mentinerea stratului hidro-lipidic al pielii;
- stabilizant de uleiuri si grasimi in compozitii (intarzie rancezirea);
- epitelizant, regenerant cutanat;
- previne imbatranirea prematura a pielii;
- protejeaza pielea de daunele generate de radicalii liberi si razele UV;
- promoveaza epitelizarea si activitatea enzimelor proprii ale pielii.

Recomandari:

- toate tipurile de produse pentru ingrijirea pielii (care contin si ulei);
- accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii;
- inainte si dupa expunerea la soare;
- produse de machiaj;
- masti, serumuri, tratamente pentru par;
- ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare;
- pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor;
- ca antioxidant in preparate ce contin si uleiuri, in special cele sensibile la oxidare.

Prezentare:
10 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Vitamina E naturala uz cosmetic (M - 1189), 10 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  02-03-2024

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Vezi Politica de confidentialitate date personale