Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Acid ferulic (M - 1377), 5 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014233
Data expirarii: 01-07-2020
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
8.50 RON
7 în stoc, acum 4 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Barbu Vacarescu : Disponibil
  • Rahova : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Acid ferulic (M - 1377), 5 g, Mayam [6424414014233]

Este unul dintre cei mai potenti antioxidanti naturali, un fenol obtinut din surse vegetale cu actiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce incetineste imbatranirea cutanata, este fotoprotector si contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.

Acidul ferulic se gaseste in diferite parti ale multor plante. Este prezent in cereale (orez, grau, ovaz) in cafea, rosii, anghinare sau porumb, dar si intr-o serie de plante utilizate in Medicina Traditionala Chineza.
Acidul ferulic din oferta noastra este obtinut din radacina plantei Ferula communis.

Exista o serie de studii care demonstreaza faptul ca acidul ferulic actioneaza sinergic cu alti antioxidanti, in special cu vitamina C, sporind eficienta si stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, fiind astfel un ingredient potrivit si pentru cosmeticele de protectie solara.
Este partial solubil in apa, dispersabil in medii apoase, solubil in alcool.

Ingrediente (INCI):
Ferulic acid.

Proprietati:

- antioxidant forte;
- neutralizeaza actiunea radicalilor liberi;
- fotoprotector, protejeaza pielea de daunele factorilor externi;
- usor antiinflamtor;
- anti-aging, combate formarea ridurilor;
- sporeste fermitatea pielii;
- usor iluminator al pielii;
- favorizeaza buna functionare a membranelor celulare;
- inhiba usor productia melaninei.

Recomandari, aplicatii:

- dozaj recomandat: 0,5-1%;
- pH-ul compozitiei finale in care se include, este indicat sa fie de cel mult 5,5;
- in emulsii se include la faza finala;
- este potrivit pentru orice tip de piele, in special pentru pielea matura, ridata;
- alaturi de vitaminele C si E formeaza o sinergie cu efect antioxidant forte.

Se pot prepara:
- creme, lotiuni si seruri antirid si antiimbatranire;
- masti vitaminizante, tratamente de rejuvenare a pielii;
- creme si lotiuni de protectie solara;
- creme, lotiuni, geluri aplicate dupa expunerea la soare.

Prezentare:
5 g
Mod de administrare
Extern
Forma
Ingredient cosmetic

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza