Ulei esential Lamaie verde (M - 1152), 10 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011782

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-11-2023

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Taxa ambalare: 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
11,50 LEI
Pret/100 ml: 115.00 Lei
3 în stoc Ultima actualizare: 29-01-2023 00:56:01
ADAUGĂ LA FAVORITE
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti disponibil 11,50 Lei
  • disponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti disponibil 11,50 Lei
  • disponibil Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti disponibil 11,50 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei esential Lamaie verde (M - 1152), 10 ml, Mayam [6424414011782]

Are un miros foarte placut si numeroase intrebuintari. In cosmetica este apreciat pentru ingrijirea tenului gras, in tratamente de intretinere a siluetei sau pentru ingrijirea unghiilor. In aromaterapie este apreciat pentru efectul revigorant si tonic iar in parfumerie pentru mirosul ce imbina note citrate, dulci si amarui.
Este un ulei esential cu multiple proprietati benefice pentru piele si organism in general. Parfumul sau se deosebeste de cel al lamaii galbene, impletind prospetimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit in cosmetica pentru ingrijirea pielii cu tendinte de ingrasare si acneice, fiind si un bun agent antiseptic; este drenant si stimuleaza sistemul limfatic. In aromaterapie este folosit pentru efectul tonic si stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator si antispasmodic.

Metoda de obtinere:

Prin presare la rece din coaja.

Caracteristici:

Lichid galben-verzui, vascozitate redusa, poate fi usor tulbure.

Descriere olfactiva:

Miros proaspat, acidulat, citric, dulce-amarui.

Proprietati:

- antiseptic general si bactericid, dezobturant al porilor, ajuta la curatarea si purificarea pielii;
- anti-imbatranire, antioxidant, tonifiant, contribuie la intretinerea tesutului cutanat;
- drenant limfatic, stimulator al microcirculatiei, excelent pentru imbunatatirea circulatiei;
- antiinflamator, util pentru artrita si reumatism;
- tonic si stimulant al sistemului nervos;
- revigorant pentru cei depresivi sau epuizati;
- parfumant placut, optimizant.

Recomandari:

- curatarea si ingrijirea pielii in general, a tenurilor grase sau cu tendinte acneice in particular;
- imbunatatirea conditiei pielii si ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule;
- celulita, tratamente cosmetice pentru intretinerea siluetei, circulatie limfatica si sanguina deficitara;
- intretinerea musculaturii si articulatiilor;
- ingrijirea scalpului, igiena orala;
- combaterea oboselii, a epuizarii fizice si mentale, animarea spiritului, diminuarea starilor de apatie si letargie;
- parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaleta cu aroma proaspata, ca nota de varf pentru formularea parfumurilor.

Mod de utilizare:

- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, compozitii pentru aromaterapie si produse de parfumerie;
- ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice, dozaj uzual recomandat 0,5-2%;
- ca ingredient in cleansere, geluri de dus si baie, sampoane;
- ca ingredient in tonere, masti, creme, geluri, lotiuni si balsamuri;
- aplicat local, punctual pe herpes si negi, cu ajutorul unui betisor cu vata;
- inclus intr-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule si ingrijirea unghiilor;
- incorporat intr-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau in combinatie cu alte esente;
- sub forma de masaj pe coloana vertebrala sau pe plexul solar, diluat in ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos si efecte pozitive asupra spiritului;
- ca ingredient in odorizante de camera sau in sprayuri pentru parfumarea si improspatarea incaperilor;
- in vaporizatoare si candele pentru parfumarea ambientului si aromaterapie;
- alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide.

Prezentare:
10 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ulei esential Lamaie verde (M - 1152), 10 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  29-01-2023

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.