Mix de faina fara gluten pentru paine cu continut de carbohidrati redus Bake-Free, 1000 g, Naturking [5999563458227]
Proprietati:
Produs fara gluten, vegan, bogat in fibre, reteta rapida si simpla, fara zahar adaugat. Contine zaharuri sub forma lor naturala.
Mod de preparare:
250g mix de faina, 5g Sare de Himalaya, 365g de apa calda (cca 40°C). Amestecam ingredientele, iar framantam bine. Se formeaza painea si se lasa sa stea 15 minute. Este recomandat sa facem 2-3 taieturi pe aluat. Se coace in cuptor preincalzit la 190°C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar, iar dupa racire se feliaza.
Ingrediente:
amestec de faina fara gluten (faina de mei [mei:Polonia], faina de quinoa), amestec de fibre (faina de psyllium, faina de fibre bambus), amidon din tapioca, agent de crestere (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric Poate conţine urme de NUCI.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g):
Valoare energetică 1245 kj / 305 kcal, grasimi 2g, din
care acizi grasi saturati 0.3g, Carbohidrati 49.9g, din
care zahar 0.4g, fibre 27g, Proteine 6.7g, sare 0.02g
Prezentare:
1000 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Mix de faina fara gluten pentru paine cu continut de carbohidrati redus Bake-Free, 1000 g, Naturking pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 09-04-2024