Minichec cu crema de capsuni fara gluten, 210 g, Gerble [3175681072053]
Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinat celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piete, etc.). Lant de productie garantat fara gluten.
La gustare sau mic dejun, alaturi de un produs lactat sau o bautura calda, aceste mini-checuri cu umplutura de capsuni va vor incanta la fiecare degustare.
Ingrediente:
Oua, zahar, ulei de floarea soarelui, faina de orez 11%, amidon din cartofi, sirop de glucoza, dextroza, agent de umezire (glicerol), sirop de glucoza, piure de capsune 1,9%, arome, amidon de orez,emulsifianti (lecitina de rapita, mono si digliceride de acizi grasi, agenti de ingrosare(guma de guar), suc concentrat de capsune 0,6% (1), alcool etilic, agenti de crestere (difosfati, carbonati de sodiu, fosfati de calciu), agenti gelatinizanti (alginat de sodiu, pectine), corectori de aciditate(citrat de calciu, citrat de sodiu), sare, acidifiant(acid citric), suc concentrat de mure. (1) Echivalentul a 6,6% continut de capsune in produsul finit.
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica – 1745Kj/416kcal – 21%*; Grasimi (g) – 18/26%* din care acizi grasi saturati (g) 2,2/11%*; Glucide (g) – 60/23%* ; din care zaharuri (g)- 32/ 36%* din care Polioli (g) – 2,6; Fibre (g) – 1,3; Proteine (g) – 3,9/8%*; Sare (g) – 0,76/13%.*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400kj/ 2000 kcal).
Prezentare:
210 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Minichec cu crema de capsuni fara gluten, 210 g, Gerble pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 29-05-2023