Mango liofilizat Vitamitnatural, 30 g, Esprit Group
Proprietati:
- freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea în vid a apei, după congelare;
- liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate în procesarea alimentelor după recoltare;
- liofilizarea constă în congelarea fructelor sau legumelor proaspete în mediu controlat cu menținerea temperaturii între -10° și 0°C în camera de uscare, creând astfel diferențe de temperatură și presiune între interiorul și exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele;
- fructele se deshidratează treptat până când umiditatea scade la procentul dorit;
- produsele liofilizate nu sunt prăjite sau îmbibate cu ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea,gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa(aproximativ 5%).
Mod de utilizare:
Gata de mancat, fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.
Ingrediente:
100% Mango.
Prezentare:
30 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Mango liofilizat Vitamitnatural, 30 g, Esprit Group pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 05-03-2024