Pachet Ulei de Argan + Ulei din Germeni de grau + Ulei din samburi de Caise, 10 ml, Parapharm

Cod produs: 6421000000243

Brand: PARAPHARM

Data expirarii: 01-01-2024

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Pret: de la 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 116 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
18,50 LEI
Pret/100 ml: 185.00 Lei
8 în stoc Ultima actualizare: 06-08-2022 09:41:44
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti disponibil 18,50 Lei
  • disponibil Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti disponibil 18,50 Lei
  • stoc critic Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti stoc critic 18,50 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Str. Biharia 67-77 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Pachet Ulei de Argan + Ulei din Germeni de grau + Ulei din samburi de Caise, 10 ml, Parapharm [6421000000243]

ULEI DE ARGAN VIRGIN

Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume si creste doar in sudul Marocului langa orasul Essaouira. Berberii din zona il denumesc 'copacul vietii'.
Uleiul de Argan, obtinut prin presarea la rece a semintelor, contine substante deosebit de valoroase pentru organismul uman. Pretul acestui ulei este cotat la fel ca si aurul pe piata Marocana. Se foloseste in stare pura sau in tratamente cosmetice, in compozitia unor creme, in tratarea unghiilor exfoliate cat si in tratamentul parului degradat sau vopsit.

Ingrediente Ulei de Argan: Argania spinosa kernel oil, D,L alpha-tocopherol

Mod de utilizare:
Ulei de Argan
- pentru ten: se maseaza bine pe ten, in zonele unde se formeaza riduri, pana la absorbtie; se pot turna cateva picaturi si in crema de noapte; -pentru par: se aplica o cantitate mica, pe toata lungimea parului, cu 20 de minute inainte de spalare; pentru unghii: se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora.

Proprietati:
puternic efect anti-rid; previne imbatranirea pielii si regenereaza tenul; revitalizeaza tenul obosit; hraneste pielea uscata; bun remediu pentru un par degradat si uscat; intareste unghiile casante; recomandat femeilor insarcinate in prevenirea vergeturilor si elasticizarea pielii.

Prezentare:
10 ml

ULEI DIN GERMENI DE GRAU

Uleiul din germeni de grau (Triticum vulgare germ oil), obtinut prin presare la rece, este un ulei hranitor si protector, care se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Foarte bogat in Provitamina A si Vitamina E, are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus. Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri, piele deteriorata.

Ingrediente Ulei din Germeni de grau: Triticum vulgare germ oil, D,L-Tocopheryl acetate.

Mod de utilizare:
Ulei din Germeni de grau
- uleiul din germeni de grau poate fi folosit ca atare sau se poate adauga ca ingredient in compozitii cosmetice (lapte de corp, creme de zi, masti pentru ten si par deteriorat).

Proprietati:
antioxidant puternic; antirid; emolient; regenerant; reparator si protector al tesutului cutanat, refermizant; puternic anti-age; restructurant al tesutului conjunctiv, normalizeaza tonusul; intareste si regenereaza parul si unghiile.

Prezentare:
10 ml

ULEI DIN SAMBURI DE CAISE

Uleiul din samburi de caise (Prunus Armeniaca) este ideal pentru tratamentele faciale, fiind bogat in acizi grasi, Vitamina A si Vitamina E (cu rol antioxidant). Textura fina a uleiului din samburi de caise reda stralucire si elasticitate epidermei fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. In acelasi timp, hraneste, hidrateaza, catifeleaza si intarzie efectele imbatranirii. Eficient pentru ingrijirea pielii sensibile, inclusiv a copiilor.

Ingrediente Ulei din Samburi de Caise: Prunus Armeniaca kernel oil, D,L-Tocopheryl acetate.

Mod de utilizare:
Ulei din Samburi de Caise
- se poate utiliza ca atare pentru toate tipurile de ten, ca baza pentru ulei de masaj, demachiant, hidratant pentru conturul ochilor, in compozitia diferitelor masti sau serumuri.

Proprietati
regenereaza si revitalizeaza tenul obosit si il protejeaza de efectele imbatranirii; hraneste si hidrateaza pielea uscata; protejeaza impotriva razelor UV; intra usor in piele, nu lasa tenul lucios; reda stralucire tenului; este un ulei emolient cu efect antirid.

Prezentare:
10 ml

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  06-08-2022

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.