Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei din germeni de grau (M - 1117), 50 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414011409
Data expirarii: 08-07-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Ridicare din pachetomat
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
Livrare la usa
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
14,00 RON
6 în stoc, acum 2 ore
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei din germeni de grau (M - 1117), 50 ml, Mayam [6424414011409]

Are o varietate de beneficii, protejeaza si hraneste pielea, este un excelent restructurant, ajuta la formarea de noi celule si repararea daunelor, sporeste elasticitatea si tonicitatea pielii fiind util in mod particular pentru vergeturi, ingrijirea sanilor, a pielii mature, uscate si ridate.

Un ulei foarte bogat in substante nutritive si protectoare, cu un profil interesant de acizi grasi esentiali, contine o cantitate mare de vitamina E, carotenoide, fitosteroli si polifenoli care au actiune antiradicalara, antioxidanta si regeneratoare de exceptie.

Aduce beneficii pielii in general dar se remarca in special in aplicatii unde este nevoie de sporirea elasticitatii si tonusului, emoliere, repararea barierei naturale de protectie a pielii sau regenerarea tesutului cutanat.

Metoda de obtinere:
Uleiul este obtinut din germenii bobului de grau prin metode speciale de productie si de curatare (prelucrare la rece fara incalzire). Impuritatile si reziduurile de pesticide sunt aproape complet eliminate printr-un proces aparte de pre-tratare a boabelor de grau si de productie, obtinand astfel un ulei calitativ ce pastreaza substantele active specifice.

Caracteristici:
Lichid uleios de culoare aurie, miros destul de puternic caracteristic de cereale, vascozitate medie.
Pe piele - absorbtie lenta, senzatie destul de grasa.

Ingrediente (INCI):
Triticum vulgare germ oil.

Proprietati:
- antioxidant si antiradicalar;
- anti-aging, combate semnele imbatranirii;
- sporeste fermitatea, tonusul si elasticitatea pielii;
- regenerator si reparator al pielii afectate de diversi factori interni sau externi;
- emolient, bogat in substante nutritive, catifeleaza pielea;
- reduce pierderile de apa transepidermale;
- reduce mancarimile, roseata si uscaciunea pielii.

Recomandari de utilizare:
- fiind un ulei bogat si foarte emolient, este potrivit indeosebi pentru tenul normal, uscat sau descuamat;
- ingrijirea tenului matur lipsit de tonus si elasticitate;
- protectia pielii in sezonul rece;
- ingrijirea pielii corpului, mai ales in zonele cu pielea foarte uscata, solzoasa, crapata, deteriorata;
- preventiv pentru vergeturi sau curativ pentru atenuarea vergeturilor formate;
- ingrijirea busutului, masajul si tonifierea sanilor;
- ingrijirea mainilor, unghiilor si a parului;
- masaj aromaterapeutic cu uleiuri esentiale.

Mod de utilizare in cosmetica:
- se poate aplica pe piele ca atare, luand in considerare ca este un ulei gras ce se absoarbe mai lent;
- se poate combina cu uleiuri vegetale mai usoare precum uleiul de jojoba, alune, macadamia, kukui, castravete dar si cu squalane, silicon vegetal, vege-silicon volatil, pentru ingrijirea pielii in general;
- ca baza pentru masaj cu uleiuri esentiale, simplu sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale;
- simplu sau in combinatie cu alt ulei vegetal, ca demachiant, in deosebi pentru machiajul waterproof;
- ca ingredient pentru formularea de creme, seruri, balsamuri, uleiuri si unturi de corp, crema de maini, balsam de buze;
- impreuna cu alte ingrediente specifice pentru aplicatii anti-vergeturi;
- inclus ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea unghiilor casante si a parului uscat.

Prezentare:
50 ml


Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 06-12-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza