Pastrama de vita Thai - Rețete Farmacia Tei
Pregatire: 2 ore si 10 minute
Timp de preparare: 2 ore
Porții: 6
Ingrediente:
• 500 g muschi de vita curatat de grasimi si tendoane, taiat in felii mici si subtiri • 2 lingurite usturoi granulat • 1 lingurita sare de mare sau sare roz de Himalaya • 1 cana suc de ananas • 1 lingurita ulei de susan • 2 linguri seva de cocotier |
Mod de preparare:
• Se pun toate ingredientele intr-o punga de plastic resigilabila si se lasa la frigider pentru 2 ore.
• Se tapeteaza doua tavi mari mari de aragaz cu hartie de copt si se pun deoparte.
• Se preincalzeste cuptorul la 90 de grade Celsius.
• Se aseaza bucatile de carne in tavi, intr-un singur strat, lasand putin loc intre ele.
• Se introduce in cuptor pentru 2 ore, intorcand bucatile de carne pe partea cealalta dupa prima ora.
• Se servesc imediat sau se depoziteaza intr-o punga alimentara vidata.
Analiza nutritionala:
14, 65 g proteine |
12,16 g grasimi |
6,52 g carbohidrati |
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45
Informațiile scrise și imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, acestea nu substituie o recomandare specializată.